MALI DERBI VELIKOG LONDONA: "Gavranovi" se nadaju direktnom plasmanu u polufinale plej-ofa

O. M.

20. 03. 2024. u 11:55 >> 12:07

BROMLI gostuje Vildstounu u zaostaloj utakmici 39. kola engleske Nacionalne lige, petog razreda takmičenja.

МАЛИ ДЕРБИ ВЕЛИКОГ ЛОНДОНА: Гавранови се надају директном пласману у полуфинале плеј-офа

Profimedia

Gosti su treći na tabeli sa 67 bodova i uz Barnet su glavni favoriti za direktan plasman u polufinale plej-ofa. Česterfild je mnogo odmakao i već je odavno jasno da će direktno u ligu dva, a ostali će se do kraja boriti za ta dva direktna mesta u polufinalu, kao i za još četiri u četvrtfinalu plej-ofa.

Kad kažemo "ostali", mislimo, pored Barneta i Bromlija, na još šest ili najviše sedam ekipa, ali Vildstoun ne spada u to društvo jer je bodovno mnogo bliži borbi za opstanak. Trenutno je 16. na tabeli, ali ima samo tri boda više od Jork sitija koji je prvi ispod crte.

Upravo ih je pobeda nad Jorkom u 37. kolu i podigla iznad zone ispadanja, ali treba reći da su "rojalsi" u zaostatku u broju odigranih utakmica. Imaju čak pet manje od Jorka i tri manje od devetoplasiranog Halifaksa. Zapravo, kada bi pobedili sve zaostale utakmice ušli bi i oni u zonu plej-ofa.

Forma im jeste u usponu, u poslednjih 15 kola osvojili su više bodova od današnjeg rivala, koji i nije neki reper jer su "gavranovi" značajno pokvarili formu sa starta sezone. Zapravo ne sa samog starta, jer su prvih pet kola bili bez pobede, ali su nakon toga vezali 15 utakmica u svim takmičenjima sa samo jednim porazom i to od lidera lige Česterfilda.

I prvi duel protiv "stounsa" pao je u tih prvih pet kola, a završen je nerešenim ishodom. Sastali su se još jednom ove sezone, u finalu kvalifikacija za regularne runde Ef-Ej kupa, a Bromli je pobedio sa 3:2.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave