OBRAČUN DVA NAJLOŠIJA TIMA SEGUNDE: Ekipa Đerara Pikea trijumfom može pobeći iz zone ispadanja

V.M.

18. 03. 2024. u 09:33

VEČERAS ćemo gledati derbi začelja tabele između Andore i Amorebijete. Meč se igra ''Nasionalu'' sa početkom u 20.30.

ОБРАЧУН ДВА НАЈЛОШИЈА ТИМА СЕГУНДЕ: Екипа Ђерара Пикеа тријумфом може побећи из зоне испадања

FOTO: EPA

Današnji rivali se muče tokom čitave sezone i nalaze se u grčevitoj borbi za opstanak, domaćin je u dosta boljoj poziciji jer, iako je pretposlednji, zaostaje samo dva boda za Albaseteom koji je prvi tim iznad crte, dok su gosti zacementirani za dno i imaju mizerna 24 poena na svom saldu, sedam manje od Albasetea.

Ipak, ako pogledamo formu, u boljem momentu je Amorebijeta koja proteklog vikenda jeste izgubila od Leganjesa (0:1), ali je pre toga bila neporažena na četiri uzastopna meča u kojima je sakupila osam boda i ako bi nastavila sa dobrim igrama, možda bi i imala šanse da se bori za opstanak.

Sa druge strane, predsednik Andore Đerar Pike je zabrinut i forma njegove ekipe mu ne uliva poverenje. ''Trikolori'' ne uspevaju da vežu nekoliko dobrih rezultata i u proteklih pet kola ostvarili su pobedu uz po dva remija i poraza.

Ono što se pokazao kao veliki problem za večerašnje rivale je postizanje golova. Uz Alkorkon ovo su napadački najgore ekipe u Segundi, Andora je postigla samo 24 gola, dok je Amorebijeta još gora sa 22.

Na prvom ovosezonskom duelu Amorebijeta je ubedljivo slavila sa 3:0.

Gosti nemaju šta da izgube i očekujemo da napadnu od prvog minuta jer su im preko potrebna tri boda i verujemo da će postići bar jedan gol na meču.

NAŠ TIP: G1+ (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!