"PIRATI" SE OPORAVILI OD PRVOG PORAZA U SEZONI: "Rode" se vratile u formu u pravi čas - pred derbi sezone

O. M.

23. 02. 2024. u 10:17

DERBI sezone u nemačkoj drugoj ligi, popularnoj Cvajti, otvoriće 23. kolo. Sastaj use Holštajn kil i Sent Pauli od 18 časova i 30 mintua.

ПИРАТИ СЕ ОПОРАВИЛИ ОД ПРВОГ ПОРАЗА У СЕЗОНИ: Роде се вратиле у форму у прави час - пред дерби сезоне

Foto: Profimedia

Kil je od početka 2024. godine do pre dve nedelje bio u krizi rezultata iz koje je konačno izašao vezavši dve pobede i sada je najbliži pratilac Sent Pauliju koji je posle nešto sporijeg starta sezone nastavio u furioznom ritmu pa je tek nedavno doživeo prvi poraz u sezoni kada ih je minimalnim rezultatom savladao Magdeburg.

Kil je u prošlom kolu sa 4:0 savladao Paderborn u gostima. Možda je rezultat previsok prema viđenom na terenu, jer je domaćin imao veći posed lopte, ali su "rode" konačno uspele da pokažu kvalitet i kliničku završnicu. Kolo pre toga Kil je pobedio Šalke sa 1:0 na svom terenu, a tu je moda rezultat bio prenizak u odnosu na prikazanu igru.

Sent Pauli ima tri boda više od Kila. Igra "pirata" zasniva se na čvrstoj odbrani koja je od početka šampionata poklekla samo 19 puta. U poslednjem kolu savladan je Ajntraht iz Braunšvajga sa 1:0, čime je tim pokazao da ih prvi poraz u sezoni nije izbacio iz koloseka.

Jesenas je u prvom delu sezone Sent pauli naneo težak poraz Kilu pobedivši na svom terenu sa 5:1. U poslednjih pet duela skor je 3:1 za "pirate", uz jednu neodlučenu. Prošle sezone u Hamburgu je bilo 0:0, dok je Sent Pauli slavio sa 4:3 u Kilu.

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024