"SRCA" IGRAJU SEZONU IZ SNOVA: "Sveci" moraju da smanje sa remijima ako žele da se domognu plej-ofa

O. M.

07. 02. 2024. u 14:11

OVE srede, sa početkom u 20 časova i 45 minuta, u okviru 25. kola škotskog Premijeršipa, devetoplasirani St. Džonson dočekuje trećeplasiranu ekipu Hartsa.

СРЦА ИГРАЈУ СЕЗОНУ ИЗ СНОВА: Свеци морају да смање са ремијима ако желе да се домогну плеј-офа

Profimedia

Posle 23 odigrane utakmice Sent Džonson ima skor od pet pobeda, devet remija i devet poraza, a sa 24 boda nalaze se na dva boda od šestog mesta i plasmana u plej-of. Ipak, to može da bude samo privid jer su "sveci" na samo pet bodova od pretposlednjeg Ros kauntija.

Posle tri remija usledila je i pobeda. U poslednjih deset kola Sent Džonson je izgubio samo tri utakmice, osim Seltika i Rendžersa samo je još Kilmarnok uspeo da ih pobedi od početka decembra prošle godine.

Sve u svemu, ne igraju loše, ali moraće više remija da pretvore u pobede ako žele da se "uguraju" u Ligu za prvaka.

S druge strane, Harts odavno nije imao ovako dobru sezonu. Prvi je na tabeli ako se ne računaju odavno odbegli "old firm" rivali Seltik i Rendžers. 

Posle 24 odigrane utakmice imaju 14 pobeda, tri remija i sedam poraza. Imaju čak 12 bodova više od četvrtoplasiranog Kilmarnoka, dok za drugoplasiranim Rendžersom zaostaju 13 bodova pa se može reći da su viđeni da sezonu i završe na trećem mestu.

Posmatrajući sva takmičenja u poslednjih deset utakmica, pobedili su osam puta, uz jedan remi i jedan poraz, a trenutno su u nizu od pet pobeda.

Od kraja septembra izgubili su samo od Rendžersa (tri puta), Seltika i Aberdina po jednom i takva forma jasno govori ko je favoritu u večerašnjem susretu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!