INTER NA ''BRIJANTEU'' ČUVA PRVO MESTO: Bitka za titulu u Seriji A dugo nije bila ovako zanimljiva

V.M.

13. 01. 2024. u 16:20 >> 16:20

U okviru 20. kola popularnog Skudeta, fudbaleri Monce će ugostiti vodeće neroazure (20:45).

ИНТЕР НА БРИЈАНТЕУ ЧУВА ПРВО МЕСТО: Битка за титулу у Серији А дуго није била овако занимљива

FOTO: Tanjug/AP

Inter izgleda sjajno na terenu ove sezone, svojim odličnim igrama je istakao kadnidaturu za titulu, a nakon pobede nad Veronom proteklog vikenda (2:1) proglašen je zimskim šampionom što raduje navijače jer su neroazuri četiri od pet puta kada su bili prvi na polusezoni osvajali titulu.

Taj trijumf nad Veronom je bio dosta teži nego što se očekivalo, a u završnici meča smo videli pravu dramu. Četa Simone Inzgaija je povela u sudijskoj nadoknadi preko Fratezija, ali u poslednjem minutu Darmijan se skrivio penal koji je otvorio masitifima šansu da mogu do boda.

Odgovornost je preuzeo Anri koji je pogodio stativu, a lopta se odbila na glavu Folrunša koji je šutirao pored gola tako da su tri boda ostala u Milanu.

Zahvaljujući njima Inter je održao distancu u odnosu na Juventus kojem beži dva boda i sigurno je da ćemo imati veoma zanimljivu borbu do kraja između italijanksih velikana.

Neroazuri igraju odlično na gostovanjima ove sezone, na devet mečeva su sakupili čak 23 boda što im daje veliko samopouzdanje da danas mogu do nove pobede na ''Brijanteu''.

Što se tiče Monce, ona igra po principu toplo hladno, a to se najbolje vidi na poslednjih pet mečeva u kojima je ostvarila dve pobede, uz isto toliko poraza i remi.

Trenutno je 11. na tabeli i menadžer Rafael Paladino dobija velike zasluge za posao koji radi na klupi ''bjankorosija'' koji su umeli da budu problem velikanima od kada ih predvodi mladi stručnjak.

Proteklog vikenda domaćini su savladali Frozinone sa 3:2, što je nekarakterisčno za njih jer uglavnom igraju utakmice sa malo pogodaka (gol-razlika 19:20).

Današnji rivali su se susreli na otvaranju Serije A i tada je Inter slavio sa 2:0 pogocima Lautara Martineza.

Ako pogledamo izostanke u većim problemima je Monca koja će biti bez jednog od najboljih golama lige Di Gregorija koji će se na tribinama pridružiti Kaprariju, Papu Gomezu i Mačinu.

Kod gostiju jedino će meč propustiti povređeni Kvadrado.

Očekujemo da Inter odnese tri boda sa Brijantea i tako uspešno nastavi pohod na titulu, a za hrabrije predlažemo prelaz jer neraoazuri nijednom nisu gubili na poluvremenu ove sezone i verujemo da bi upravo neugodna Monca mogla da bude ta koja će prekinuti taj niz.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,48)

TIP ZA HRABRIJE: 1-2 (kvota 24,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)