SRBIN VODI "ZVEZDE" U ČETVRTFINALE: Treći susret Panseraikosa i Asterasa za mesec dana

O. M.

10. 01. 2024. u 10:49

PANSERAIKOS dočekuje Asteras Tripoli u revanšu osmine finala grčkog Kupa, ove srede od 14 časova pred praznim tribinama stadiona "Dimotiko Seron".

СРБИН ВОДИ ЗВЕЗДЕ У ЧЕТВРТФИНАЛЕ: Трећи сусрет Пансераикоса и Астераса за месец дана

Profimedia

Prvi meč završen je pobedom "crvenih lavova" od 2:0, ali to ne znači da je ovaj dvoboj rešen, jer ekipa Pabla Garsije od tada nije ostvarila nijednu pobedu. Odigrali su četiri utakmice, a zabeležili po dva poraza i nerešene.

Tri od te četiri utakmice igrali su kod kuće, doduše dočekali su i dva poslednja šampiona, AEK i Olimpijakos. Može se reći i da je remi sa "dvoglavim orlom" uspeh, ali zato je nerešen ishod poslednje utakmice, u kojoj su dočekali Kifisiju, veoma loš jer je gost najlošiji tim u ligi.

Biće ovo treći susret "lavova" i "plavo-žutih" od početka decembra. Nekoliko dana pre prvog meča osmine finala Kupa sastali su se i u Superligi, takođe u Tripolisu, ali je tada ekipa srpskog stručnjaka Milana Rastavca pobedila sa 1:0.

Asteras je pre tri dana izgubio od pretposlednje Janine i tako prekinuo sjajnu seriju od šest utakmica bez poraza u gostima.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)