BITKA ZA PLEJ-OF SE ZAOŠTRAVA: Hal dolazi po bodove na "Riversajd"

O. M.

13. 12. 2023. u 14:21 >> 14:21

MIDLSBRO dočekuje Hal siti u 21. kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na stadionu "Riversajd" od 21 čas.

БИТКА ЗА ПЛЕЈ-ОФ СЕ ЗАОШТРАВА: Хал долази по бодове на Риверсајд

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Obe ekipe u meč ulaze posle dva uzastopna poraza koji su ih udaljili od mesta koje vode u plej-of za Premijer ligu pa večeras imaju imperativ pobede ukoliko žele da zadrže šanse za visok plasman.

Hal je nešto bliži plej-ofu, tačnije "tigrove" je uoči ovog kola samo gol-razlika delila od Top 6, ali su Sanderlend, Preston, Blekburn i Kardif svi pobedili u jučerašnjim utakmicama i preskočili ih, bar privremeno.

Midlsbro zaostaje tri boda za današnjim protivnikom i učiniće sve u njihovoj moći da spreče treći poraz u nizu a drugi pred svojim navijačima.

Menadžer "Bora" Majkl Kerik već dosta dugo vremena ima velikih problema sa sastavljanjem tima jer večito ima nekoliko povređenih prvotimaca. Večeras će biti bez defanzivaca Dara Lenihana, Padija Meknera i Tomija Smita, vezista Luisa O'Brajena, Rajlija Mekgrija i Hejdena Heknija i napadača Markusa Forsa.

S druge strane njegov kolega Lijam Rosenior neće moći da računa na defanzivca Vinagrea i krilnog napadača Sinika, dok je neizvestan i najbolji igrač tima Alfi Džons koji je propustio prethodni meč protiv Kvins park rendžersa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić