''LISICE'' CILJAJU EKSPRESAN POVRATAK U PREMIJER LIGU: Treća pobeda u nizu ih vraća na prvo mesto na tabeli

V.M.

13. 12. 2023. u 10:40

U 21. kolu Čempionšipa, fudbaleri Lestera će na ''King pauer stadionu'' ugostiti Milvol (21.00).

ЛИСИЦЕ ЦИЉАЈУ ЕКСПРЕСАН ПОВРАТАК У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ: Трећа победа у низу их враћа на прво место на табели

Foto: Profimedia

Nakon iznenađujućeg ispadanja iz elite, domaćini su doveli nekoliko mladih igrača i ''stavili'' Enca Maresku na klupu, što se ispostavilo kao pun pogodak. Ostvarili su 16 pobeda u uvodnih 20 kola, a danas će imati priliku da preuzmu prvo mesto jer zaostaju dva boda za vodećim Ipsvičom koji je odigrao meč više.

Takođe, Lester može da ispiše istoriju Čempionšipa jer bi eventualnim trijumfom postao ekipa koja je sakupila najviše bodova nakon 21 odigrane utakmice od rebrendiranja takmičenja 2004. godine.

Velike zasluge za sjajne rezultate idu igrama kod kuće. ''King pauer'' je jedno od najtežih gostovanja u Čempionšipu i na njemu su ''lisice'' sakupile 24 boda na deset mečeva, uz impresivnu gol-razliku 17:4.

Bivši šampion Engleske je proteklog vikenda rutinski savladao Plimut sa 4:0, a pre toga je bio bolji od Vest broma (2:1), tako da će večeras imati priliku da upiše ligaški het-trik.

Sa druge strane, nakon što se prošle sezone borio za plasman u plej-of, sitacija je ove godine drugačija i Milvol se nalazi nadomak zone ispadanja.

Osvojio je 21 bod do sada, što je samo dva više od KPR-a koji je prvi tim ispod crte.

''Lavovi'' se nalaze u dosta lošoj formi i na poslednje četiri ligaške utakmice su doživeli čak tri poraza uz podelu bodova sa Sanderlendom.

Očekujemo da se slabi rezultati gostiju nastave i verujemo da će večeras pognutih glava napustiti Lester.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?