ASTON VILA JE PERFEKTNA PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: ''Kolibari'' nemaju šta da traže u Birmingemu

V.M.

12. 11. 2023. u 09:15

U prvoj utakmici nedeljnog programa 12. kola Premijer lige, Aston vila će dočekati ekipu Fulama (15:00).

АСТОН ВИЛА ЈЕ ПЕРФЕКТНА ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА: Колибари немају шта да траже у Бирмингему

Foto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Od domaćeg tima se očekivalo da bude jedno od pozitinih iznenađenja lige i birmingemski lavovi to svakako jesu. Trenutno su peti na tabeli i zaostaju samo dva boda za Liverpulom koji zauzima četvrto mesto, poslednje koje vodi u Ligu šampiona.

Glavna odlika ove ekipe Vile su sjajne igre kod kuće, a dovoljno o tome govori podatak da su na pet utakmica pred svojim navijačima osvojili maksimalnih 15 bodova uz više nego impresvinu gol-razliku, 20:4.

Generalno gledano, kada igra četa Unaja Emerija to znači da će biti pogodaka jer je na njihovim utakmicama palo čak 42 gola i od čitave Premijer lige mreža se tresla više samo na mečevima Brajtona (44).

Domaćini takođe igraju i u Evropi nakon dugog niza godina i sa devet sakupljenih poena iz četiri odigrana kola zauzimaju drugo mesto u grupi ''E'' Lige konferencija.

Proteklog vikenda Vila je poražena od Notingema (0:2), ali preko nedelje se vratila na pobednički kolosek trijumfom nad AZ Alkmarom (2:1).

Sa druge strane, Fulam igra dosta slabije nego prošle sezone, ali se sa 12 osvojenih bodova i dalje se nalazi izvan zone ispadanja što je i glavni cilj ove ekipe.

Pre sedam dana gosti su dočekali Junajted, viđena je ujednačena utakmica, ali Bruno Fernandeš je u sudijskoj nadoknadi odneo tri boda u Mančester (0:1).

Kolibari su preko leta ostali bez Aleksandra Mitrovića što se i te kako vidi u njihovoj igri jer trenutno imaju jedan od najgorih napada lige sa samo devet postigntuih golova.

Verujemo da je Vila dosta kvalitetniji protivnik od današnjeg rivala i očekujemo da ostvari šesti vezani trijumf pred svojim navijačima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!