BOKA TRAŽI IZLAZ IZ KRIZE: Da li će najpopularniji klub Argentine sledeće godine igrati Kopa Libertadores?

O. M.

08. 11. 2023. u 12:16 >> 12:16

BOKA je pre nekoliko dana izgubila finale Kopa libertadores i time je otišla u nepovrat jedna od tri preostale šanse da slavni klub obezbedi plasman u najjače klupsko takmičenje Južne amerike i za narednu sezonu. Pretposlednja je zbirna tabela Primera lige i Liga kupa, a večeras od 23 časa na stadionu "Pedro Bidegajn" gostuje San Lorencu, koji se nada istom.

БОКА ТРАЖИ ИЗЛАЗ ИЗ КРИЗЕ: Да ли ће најпопуларнији клуб Аргентине следеће године играти Копа Либертадорес?

FOTO: Profimedia

Za sada je samo River plejt kao osvajač Lige obezbedio mesto u Kopa Libertadoresu naredne sezone. Boka trenutno zaostaje četiri boda na zbirnoj tabeli za Rosariom koji drži četvrto mesto, a San Lorenco je između njih sa dva boda više od Boke i isto toliko manje od ekipe iz Kordobe.

Ako ne uspe u ovom takmičenju Boki preostaje još nada da će osvojiti Nacionalni kup gde je očekuje polufinale sa Estudijantesom, a protivnik u borbi za ovaj trofej bi mogao opet da bude San Lorenco koji u drugom polufinalu igra protiv Defense i hustisije.

Forma "đenoveza" ne obećava u poslednje vreme. Vezali su tri utakmice bez pobede. Poraz od Fluminensea u produžetku, remi bez golova sa Estudijantesom i poraz od Rasinga u Liga kupu nadovezali su se na pobedu na penale nad Taljeresom u Kupu. Jedinu pravu pobedu u poslednjih mesec i po dana ostvarili su nad Unionom iz Santa Frea (2:1), a ukupan skor u ovom periodu u kome su odigrali deset utakmica je jedan trijumf, šest remija i tri poraza.

Ni San Lorenco ne može da se pohvali boljom formom, pošto su i "sveci" u poslednjih deset utakmica ostvarili samo jednu pobedu, uz dva poraza i čak sedam nerešenih.

Klub za koji navija papa Franja ove sezone je odigrao samo dve utakmice koje su došle u 3+, u porazu 3:0 od Njuels old bojsa i u remiju 2:2 sa Belgranom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3  (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)