ALEKSANDAR MITROVIĆ ODUŠEVIO SVET SVOJIM POTEZIMA: Može li ''premijerligaška'' četa da zaustavi ''teror'' Srbina?

V.M.

27. 10. 2023. u 12:36 >> 12:36

NA otvaranju 11. kola Profesional lige gledaćemo veliki derbi između ''srpskog'' Al Hilala i Al Ahlija (20.00).

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ОДУШЕВИО СВЕТ СВОЈИМ ПОТЕЗИМА: Може ли премијерлигашка чета да заустави терор Србина?

Foto: Profimedia

Naši reprezentativci su ponovo bile u glavnim ulogama u azijskoj Ligi šampiona kada su fubaleri Al Hilala pre nekoliko dana ''demolirali'' Mumbaj siti sa 6:0.

Aleksandar Mitrović je dominirao sa tri postinguta gola, a u listu strelaca se upisao i Sergej Milinković Savić. Posebno je bio impresivan nastup najboljeg strelca u istoriji srpske reprezentacije koji se ''šalio'' sa igračima Mumbaja, a raskošni talenat pokazao je u 80. minuta kada je makazicama zatresao mrežu protivnika za 4:0.

Popularni Mitrogol je na taj način nastavio fantasičnu seriju u kojoj se nalazi od starta sezone i na 11 odigranih utakmica je postigao isto toliko golova u dresu saudijskog kluba.

Ta pobeda je bila šesta u nizu za ''plavi talas'' koji je uhvatio zalet i deluje veoma dobro na terenu. Žorž Žezus je pronašao uloge svim skupocenim pojačanjima i zbog toga dobija velike zasluge u medijima.

Al Hilal je prvi na tabeli Profesional lige i ako bi večeras slavio, pobegao bi na +5 najbližem pratiocu, Al Tavonu.

Sa druge strane terena biće još jedna ekipa koja se dobrano pojačala preko leta, Al Ahli. Gosti su doveli veliki broj novih igrača, a listu predvode nekadašnje zvezde Premijer lige poput Rijada Mareza, Firmina i Alana Sent Maksimana.

''Zeleni'' su imali promenljiv start sezone, ali su u poslednje vreme uhvatili zalet, a to su dokazali pre dva kola kada su savladali aktuelnog prvaka Al Itihad u gostima pogotkom bivšeg igrača Milana i Barselone Franka Kesija.

Nakon toga rutinski su odradili posao protiv Al Vehde (3:1), tako da u dobroj atmosferi dočekuju derbi 11. kola.

Al Ahli trenuto zauzima petu poziciju, ali zaostaje samo četiri boda za današnjim rivalom, što dovoljno govori o tome kakva je ''gužva'' na vrhu i treba očekivati borbu za titulu do poslednjeg kola.

Oba tima igraju utakmice sa velikim brojem golova ove sezone, u proseku na njihovim mečevima pada više od tri pogotka, a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila