BJANKOROSI NEPOBEDIVI OVE SEZONE: Pro Verčeli traži osvetu za ubedljiv poraz proletos

O. M.

09. 10. 2023. u 09:48

ITALIJANSKA Serija C je jedna od najzanimljivijih liga u Evropi zbog zamršenog sistema takmičenja. U grupi A trećeg razreda kalča sastaju se Pro Verčeli i Vičenca. Utakmica se igra na stadionu "Silvio Piola" u Verčeliju od 20 časova i 30 minuta.

БЈАНКОРОСИ НЕПОБЕДИВИ ОВЕ СЕЗОНЕ: Про Верчели тражи освету за убедљив пораз пролетос

FOTO: Profimedia

Domaći tim je 14. na tabeli sa osam bodova, ali bi pobedom u današnjem meču mogao da uđe u zonu plej-ofa. Vičenca je četvrta sa 14 bodova, tri manje od lidera Padove uz koju je jedina neporažena ekipa ove grupe.

Pro Verčeli je u prošlom kolu sa 4:1 savldao Foirencuolu i time prekinuo seriju od četiri utakmice bez pobede. Utisak su pokvarili u Kupu Italije gde su u prvoj rundi deklasirani od juniora Juventusa sa 5:1 na svom terenu. To je bio prvi poraz "belih košulja" kod kuće, dok su u Ligi iz tri utakmice ostvarili dve pobede i remi. 

S druge strane, Vičenca u gostima ima remi i pobedu. Pre mesec dana bjankorosi su sa ubedljivih 5:1 pobedili Đanu Erminio i to je bio prvi trijumf ove ekipe na strani još od marta ove godine kada su slavili pobedu od 4:1 baš protiv Pro Verčelija na "Silviju Pijoli".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 2.00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona