KEJN UŽIVA U BAJERNU: Bavarci ne bi trebali da imaju problema sa Kopenhagenom

V.M.

03. 10. 2023. u 17:43 >> 17:43

U okviru drugog kola Lige šampiona, danski šampion će dočekati nemačkog velikana (21.00).

КЕЈН УЖИВА У БАЈЕРНУ: Баварци не би требали да имају проблема са Копенхагеном

FOTO: Tanjug/AP

Bajern je preko leta ''prekršio'' svoje pravilo da ne plaća igrače preko 100 miliona evra kada je doveo Harija Kejna, ali može se reći da Englez vredi i više od toga jer nosi ekipu na leđima na startu sezone.

Sjajni centarfor je odigrao osam utakmica do sada i na njima je postigao devet golova, a uz to je podelio i četiri asistencije.

Predvođeni Kejnom, Bavarci su slavili protiv Junajteda na otvaranju Lige šampione rezultatom 4:3, ali vredi napomenuti da Mančester ni u jednom trenutku nije izgledao kao bolja ekipa na terenu i da je nemački prvak čak tri puta imao po dva gola prednosti.

Što se tiče Bundeslige. Bajern je za vikend remizirao na gostovanju Lajpcigu (2:2), gubio je sa 0:2, ali se vratio u drugom poluvremenu pogocima Kejna i Sanea. 

Tom podelom bodova je propustio priliku da preuzme prvo mesto na tabeli i sada je treći sa dva poena zaostatka u odnosu na vodeći Leverkuzen.

Sa druge strane, Kopengahen sa nadao da može do iznenađenja protiv Galtasaraja na otvaranju grupe ''A'', ali je na kraju bio razočaran osvojenim bodom (2:2). 

Razlog za to je to što je 15 minuta pre kraja utakmice vodio sa 2:0, ipak to nije bilo dosta za čitav plen jer se turski predstavnik vratio u samoj završnici preko Buija i Tetea.

''Lavovi'' se nalaze u blagom padu forme nakon odličnog starta sezone, a potvrda toga došla je za vikend kada su u derbiju danskog prvenstva poraženi pred svojim navijačima od Midtjilanda (0:2).

Ipak, ono što je bitno za Kopenhagen je da i pored tog neuspeha drži prvo mesto na tabeli, doduše samo sa bodom prednosti u odnosu na Brondbi.

Biće ovo prvi međusobni duel ova dva protivnika, a mi verujemo da će ga Bajern rutinski rešiti u svoju korist.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,61)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima