"VITEZOVI IZ MEKE" SE POJAČALI: Damak najozbiljniji kandidat za ispadanje

O. M.

14. 09. 2023. u 10:27

AL VEHDA dočekuje Damak u šestom kolu Pro lige Saudijske Arabije. Utakmica se igra na stadionu "Kralj Abdul Aziz" u Meki od 20 časova po našem vremenu.

ВИТЕЗОВИ ИЗ МЕКЕ СЕ ПОЈАЧАЛИ: Дамак најозбиљнији кандидат за испадање

Foto: Profimedia

Al Vehda je sezonu počela porazom od Rijada od 1:0. Od samog starta se činilo da će se četverostruki šampion i ove sezone boriti za opstanak, jer je prošle sezone bio samo četiri boda ispred Al Adalhe, koja je ispala iz lige.

Ipak, posle prvih pet utakmica u novoj sezoni Al Vehda je sakupila šest bodova, pobedama nad Al Šababom i Al Taijem. U prethodna dva kola očekivano su izgubili od Al Itihada i Al Tavuna, ekipa koje su u te utakmice ulazile kao lideri prvenstva.

Al Vehda se poput većine saudijskih proligaša pojačala u poslednje vreme. Stigao je Vita van Kroj iz roterdamske Sparte, a vratio se australijski reprezentativac Kreg Gudvin koji je već nastupao za Vehdu pre nekoliko godina. Obojica će nastupiti ovog četvrtka.

Pojačao se i Damak u koji je stigao rumunski reprezentativac Nikolae Stanciju, ali on neće nastupiti u ovom meču jer je umoran posle reprezentativnih obaveza. Damak je ove godine najozbiljniji kandidat za ispadanje jer posle pet kola još nisu osetili slast pobede.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)