PARTIZAN POKUŠAVA DA ZABORAVI NORDSJELAND: Težak je zadatak pred ''crno-belima''

V.M.

27. 08. 2023. u 12:28 >> 12:28

U utakmici petog kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana će dočekati Javor (19:35).

ПАРТИЗАН ПОКУШАВА ДА ЗАБОРАВИ НОРДСЈЕЛАНД: Тежак је задатак пред црно-белима

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je preko nedelje doživeo ubedljiv poraz na gostovanju Nordsjelandu u kvalfikacijama za Ligu konferencija (0:5) i sada predstoji veoma težak zadatak pred njim, a to je podići se i fokusirati se na ostatak sezone koja je tek započela.

Tim porazom ''crno-beli'' su verovatno ostali bez Evrope po prvi put nakon dve godine igranja u Ligi konferencija (u oba navrata dolazili do nokaut faze), ali nije sve izgubljeno, borba za titulu je tu, a možda i dođe do velikog preokreta protiv danskog predstavnika.

Što se tiče Superlige Srbije, četa Igora Duljaja je do sada odigrala samo tri utakmice. Na otvaranju prvenstva ''crno-beli'' su remizirali sa TSC-om, dok su nakon toga ostvarili dve vezane pobede nad Vojvodinom i Radničkim iz Niša.

Partizan je trenutno četvrti na tabeli i zaostaje šest bodova za liderom TSC-om, odnosno pet za drugoplasiranom Zvezdom. Ipak, vredi napomenuti da je odigrao dve meča manje od pomenutog dvojca i ako bi trijumfovao na njima mogao bi da dođe do prvog mesta.

Sa druge strane, nakon solidnog otvaranja sezone i osvajanja pet bodova u uvodna tri kola, Javor je doživeo prvi poraz. Dočekao je TSC proteklog vikenda i nije se lepo proveo jer je poražen poprilično rutinski rezultatom 0:3.

Gost je preko leta napravio dosta promena u ekipi, a svakako najveća je ona na klupi. Kormilo je preuzeo bivši selektor Srbije Radovan Ćurčić koji je protekle dve godine radio u upravi kluba na poziciji sportskog direktora.

Partizan tradicionalno igra veoma dobro protiv Javora i sve do prošlosezonskog remija u Humskoj (3:3) bio je u seriji od 15 vezanih pobeda nad današnjim rivalom.

Očekujemo da ''crno-beli'' upišu tri boda, a uz fiks dodajemo i golove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

BRUKA NA ROLAN GAROSU: Da li je moguće da su ovo uradili Olgi Danilović nakon današnje senzacije?!