''BELI ANĐELI'' BI DA NAPRAVE OSETNU PREDNOST PRED REVANŠ: Viceprvak Ukrajine se muči na otvaranju sezone

V.M.

23. 08. 2023. u 09:18 >> 09:18

U prvoj utakmici plej-ofa za Ligu konferencija, Spartak Trnava će od 18.30 dočekati Dnjepar.

БЕЛИ АНЂЕЛИ БИ ДА НАПРАВЕ ОСЕТНУ ПРЕДНОСТ ПРЕД РЕВАНШ: Вицепрвак Украјине се мучи на отварању сезоне

Profimedia

Slovački predstavnik je kvalifikacije započeo od drugog kola i prikazao je dosta dobar fudbal, pogotovo pred svojim navijačima. Prvo je bio bolji od Aude koju je nakon remija (1:1) ''slomio'' na svom terenu rezultatom 4:1. 

Nakon toga se sastao sa prošlogodišnjim četvrtfinalistom Lehom iz Poznanja koji ga je savladao u prvom meču sa 2:1, ali domaći teren Trnave je ponovo došao do izražaja i četa Mikala Gašparika je preokrenula zaostatak slavivši sa 3:1.

Što se tiče slovačkog prvenstva, tu ''belim anđelima'' ne ide baš najbolje, odigrali su tri utakmice do sada i ostvarili su po pobedu, remi i poraz.

Sa druge strane, Dnjepar je kao viceprvak Ukrajine dobio priliku da se takmiči u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali odmah ju je prokockao izgubivši od Panatinaikosa našeg Ivana Jovanovića ukupnim rezultatom 3:5.

Nakon toga se ''spustio'' u Ligu Evrope, ali ni tamo se ništa nije bolje proveo jer ga je Slavija iz Praga rutinski izbacila (0:3, 1:1), tako da će sreću morati da traži u trećem najjačem evropskom takmičenju.

Gostu ne ide dobro ni u domaćem prvenstvu, kao i njegov današnji rival ostvario je pobedu, poraz i remi i nalazi se na razočaravajućoj 11. poziciji.

Verujemo da će domaći teren ponovo pogurati Spartak ka pobedi i predlažemo keca.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!