"CRNI ORLOVI" RAŠIRILI KRILA: Bešiktaš neporažen od februara

O. M.

17. 08. 2023. u 14:53 >> 14:53

FUDBALERI Bešiktaša dočekuju Nefči u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Utakmica se igra u Istanbulu od 20 časova.

ЦРНИ ОРЛОВИ РАШИРИЛИ КРИЛА: Бешикташ непоражен од фебруара

Foto: Profimedia

"Crno-beli orlovi" su pobedili sa 3:1 u Bakuu i tako stekli veliku prednost za revanš. Teško je očekivati da "naftaši" mogu da iznenade na "Vodafon parku", pa bi čak i sve osim časnog poraza bila senzacija.

Bešiktaš je prošle sezone završio na trećem mestu u turskoj Superligi, a u ovu ulazi sa većim ambicijama. Pojačali su se igračima kao što su Ante Rebić, Danijel Amartej i Žan Onana, a zadržali su sve glavne igrače iz prethodnog perioda.

Prošle sezone nisu učestvovali u Evropi i svakako da je ove cilj da se plasiraju u grupnu fazu. Tu misiju su otpočeli su sa dve lagane pobede protiv Tirane, ukupnim rezultatom 5:1.

Bešiktaš je u fantastičnoj seriji od 24 utakmice bez poraza. Poslednji put crno-beli su pognute glave napustili teren četvrtog februara ove godine na gostovanje Sivasporu kada je bilo 1:0 za domaćine.

Nefči je loše započeo sezonu u domaćem prvenstvu gde je poražen od Kepeza pre desetak dan sa 1:0. Utisak nisu popravili ni u drugom kolu kada su osvojili samo bod protiv Sabaila s kojim sada dele pretposlednje deveto mesto na tabeli Lige Azerbejdžana.

U Ligi konferencija uspeli su da savladaju Željezničar u dve utakmice ukupnim rezultatom 4:2 (2:2 u Sarajevu, 2:0 u Bakuu). Ta pobeda protiv "plavih" sa Grbavice bila im je tek druga u poslednjih 11 godina u evrokupovima. Nefči je prošle sezone bio treći u ligi sa 68 bodova, 22 poena manje od šampiona Karabaga.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije