GOLEADA U NAJAVI: ''Lavovi'' ofanzivno raspoloženi na otvaranju sezone

V.M.

25. 07. 2023. u 11:50

U prvoj utakmici drugog kola Brejdablik će dočekati Kopenhagen.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Лавови офанзивно расположени на отварању сезоне

Foto: Profimedia

Domaćin je evropsku avanturu započeo još na pretkvalifikacionom turniru koji se igrao na njegovom terenu. U polufinalu je dominantno savladao Tre Pene (7:1), a zatim ništa bolje nije prošla ni Budućnost (5:0).

Breidalbik je tako ušao došao do kvalifikacija u kojima ga je sačekao Šamrok rovers. Islandski šampion je slavio na oba meča protiv Iraca (1:0,2:1) i obezbedio plasman u drugu rundu.

Što se tiče islandskog prvenstva, domaćin je vezao tri pobede i trenutno je treći na tabeli sa 33 osvojena boda, osam manje od vodećeg Vikingura.

Sa druge strane, Kopenhagen je dobrom igrom u plej-ofu obezbedio novu titulu i tako osigurao svoje mesto u kvalfiikacijama za Ligu šampiona.

''Lavovima'' je proteklog vikenda počelo prvenstvo, a na otvaranju su rutinski savladali Lingbi u gostima rezultatom 2:1.

Pre toga su na pripremama upisali dve pobede i poraz, a vredi istaći da je gost na pomenuta četiri susreta postizao po dva gola, tako da je napadački veoma raspoložen ušao u novu sezonu.

Oba tima gaje napadački, ''otvoren'' fudbal i zbog toga verujemo da će večeras biti pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 2,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)