NAPOLITANCI ZAPOČINJU PRIPREME: Kvarackelija i Osimen predvode napad šampiona

V.M.

24. 07. 2023. u 11:25

U prijateljskoj utakmici gledaćemo obračun Napolija i SPAL-a.

НАПОЛИТАНЦИ ЗАПОЧИЊУ ПРИПРЕМЕ: Кварацкелија и Осимен предводе напад шампиона

Foto: EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Napoli je prošle sezone konačno prekinuo post dug 33 godine i osvojio je titulu šampiona Italije. Dominirao je čitavim tokom Serije A, a dovoljno o tome govori podatak da je imao čak 16 poena viška u odnosu na drugoplasirani Lacio.

Nosioci igre Napolitanaca bili su Osimen i Kvarackelija koji su kombinovao postigli 38 pogodaka i podelili 14 asistencija. Bili su na meti velikog broja evropskih klubova, posebno Osimen za kojeg je zagrizao PSŽ, ali šampion je za sada uspeo da odbije nalete Parižana za koje se piše da su fokus prebacili na Dušana Vlahovića.

Velika promena za Napoli desila se na klupi, Spaleti nije ugovorio produžetak saradnje i napustio je klub, a Aurelio de Laurentis je kao njegovu zamenu doveo francuskog stručnjaka Rudija Garsiju.

Sa druge strane, SPAL tone sve dublje. Tim iz Ferare je pre nekoliko sezona bio redovan član Serije A, ali od tada je doživeo strmoglav pad i iduće sezone igraće u Seriji C.

Današnjim rivalima će ovo biti prvi pripremni meč, u takvim situacijama goleade su česta pojava, a mi verujemo da će to i danas biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)