KOSTARIKA ZA OPSTANAK: Podmlađene "trikolore" samo pobeda nad Salvadorom održava "u životu"

O. M.

30. 06. 2023. u 14:32

OVOG petka će se Salvador i Kostarika sastati u predgrađu Njujorka, Harisonu, u sklopu drugog kola grupe "C" Zlatnog kupa.

КОСТАРИКА ЗА ОПСТАНАК: Подмлађене триколоре само победа над Салвадором одржава у животу

TANJUG/AP

Pošto su oba tima poražena, istim rezultatom 2:1, u prvom kolu protiv Paname, odnosno Martinika, poraz u ovom meču značio bi verovatnu eliminaciju za poraženi tim u ovom meču, a sasvim izvesnu u slučaju remija u utakmici između Martinika i Paname.

Salvador je bez pobede u devet poslednjih utakmica, a na poslednjih sedam samo su jednom izbegli poraz. Tim koji vodi nekadašnji reprezentativac SAD Ugo Perez poznat je po defanzivnoj orijentaciji igre, što znači da ne postiže mnogo golova ni kada pobeđuje, ali na žalost navijača popularnog "Esa" ne znači i da njihovi ljubimci primaju malo golova.

Kostarika je nakon ispadanja sa Mundijala, gde je učestvovala u nekim epskim momentima (debakl od Španije, pa pobeda nad Japanom i na kraju utakmica za infarkt protiv Nemačke), ostvarila niz katastrofalnih rezultata. Vezala je četiri poraza nakon na jedvite jade izvojevane pobede nad slabašnim Martinikom, koja je došla posle preokreta izazvanog crvenim kartonom za igrača francuskog departmana.

Ovako lošu seriju "el Tiko" nije imao još od 2009. godine. Kostarika od utakmice sa Nemačkom na Mundijalu nije postigla više od jednog gola, a od pripremne utakmice za Svetsko prvenstvo protiv Nigerije u novembru prošle godine izabranici Luisa Fernanda Suareza nisu postigli gol u prvom poluvremenu!

Malo statistike koja ohrabruje navijače Kostarike - "trikolori" su u obe utakmice kvalifikacija za Mundijal savladali Salvador, oba puta bilo je 2:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu