SUDAR ČELIČNIH ODBRANA: Oslabljeni Deri siti gostuje Šelburnu

O. M.

30. 06. 2023. u 10:48

PET utakmica 22. kola irske Premijer divizije na programu je u petak od 20.45 časova, a jedan od najzanimljivijih je duel Šelburna i Deri sitija na Tolka parku u Dablinu.

СУДАР ЧЕЛИЧНИХ ОДБРАНА: Ослабљени Дери сити гостује Шелбурну

Foto: Profimedia

U poslednjem kolu, Šelburn je izgubio na gostovanju od Sent Patriksa minimalnim rezultatom. Bio je to prvi poraz izabranika Demijena Dafa posle četiri utakmice. "Crveni" su trenutno šesti sa 30 bodova, ali iako je u donjoj polovini tabele, Šelburn je ekipa sa najboljom odbranom u ligi. Primili su samo 15 golova, dva manje od Derija koji je drugi najbolji odbrambeni tim. 

S druge strane, škripi u napadu jer je Šelburn sa 20 golova druga najneefikasnija ekipa iza UC Dablina koji je postigao samo 13.

Baš kao i Šelburn, Deri Siti se može pohvaliti odličnim odbrambenim zidom koji je primio samo dva gola više od svog sledećeg protivnika, ali su izabranici Rurija Higinsa postigli 30 golova, što i dalje nije neka efikasnost ali jeste razlog zašto je Deri četiri pozicije iznad Šelburna.

Šelburn je kompletan pred ovaj meč, a Rajan Grejdon, Siaron Harkin, Kolm Vilan i Patrik Makelini su povređeni iz redova Derija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,12)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)