DUEL NEPORAŽENIH: Ovakav vrh tabele niko nije očekivao

O. M.

20. 06. 2023. u 10:58

ŠKOTSKA dočekuje Gruziju u neočekivanom derbiju četvrtog kola i dosadašnjeg dela kvalifikacija za Euro 2024 u grupi A.

ДУЕЛ НЕПОРАЖЕНИХ: Овакав врх табеле нико није очекивао

FOTO: Tanjug/AP

"Tartan armija" igra neverovatno i posle tri utakmice zauzima prvo mesto sa maksimalnih devet bodova u grupi sa Španijom i Norveškom, a pritom su pred četom Stiva Klarka padali i "vikinzi" i "furija".

Šampiona Lige nacija Španiju pobedili su glatko sa 2:0, golovima Skota Maktominaja, a pre nekoliko dana Norvešku u gostima u utakmici u kojoj su gubili do 87. minuta. Preokret je došao u režiji napadača Kvins park rendžersa Lindona Dajksa koji je prvo u 87. minutu sam zatresao mrežu, da bi dva minuta kasnije uposlio vezistu Noriča Kenija Maklina za konačnih 1:2.

Škotska je postigla najmanje dva gola u svakoj od poslednjih pet utakmica, a dva puta je sačuvala mrežu u tri kvalifikacione utakmice. Već sada, "tartan armija" ima pet bodova više od Gruzije i šest od trećeplasirane Španije. Obe ove selekcije doduše imaju meč manje.

Škotska je pobedila u osam od poslednjih deset utakmica na svom tlu i veliki je favorit i protiv Gruzije koju tek očekuje pakleni raspored pošto nakon Škotske, u septembarskom prozoru gostuju Španiji i Norveškoj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu