ČESI SE VADE ZA KIKS PROTIV MOLDAVIJE: Simpatični Farani plaćaju ceh

O. M.

17. 06. 2023. u 11:15

FARSKA OSTRVA će u subotu ugostiti reprezentaciju Češke u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

ЧЕСИ СЕ ВАДЕ ЗА КИКС ПРОТИВ МОЛДАВИЈЕ: Симпатични Фарани плаћају цех

FOTO: AP/Tanjug

Gosti su apsolutni favoriti u ovom meču, a sve osim njihove ubedljive pobede bilo bi veliko iznenađenje.

Češka je u polufinalu plej-ofa za Svetsko prvenstvo u Kataru izgubila od Švedske sa 2:0 i na taj način propustila četvrti uzastopni mundijal. S druge strane, na Euro 2020 su ostvarili zapažen rezultat plasmanom u četvrtfinale gde su poraženi sa 2:1 od Danske.

Česi su u prvom kolu ovogodišnjeg kvalifikacionog ciklusa lakše nego što se očekivalo savladali Poljsku u prvom kolu. Već u trećem minutu rezultat je bio 2:0 za domaće, a pola sata pre kraja su golom Kuhte rešili pitanje pobednika. Poljaci su do kraja uspeli da postignu samo počasni pogodak.

Utisak iz ove briljantne pobede Česi su pokvarili remijem bez golova protiv Moldavije već u narednom kolu, pa će poučeni tim iskustvom sigurno ozbiljno shvatiti drugog autsajdera grupe jer bi ih novi kiks udaljio od Nemačke. Češka je prva selekcija iz Top 100 sa Fifine rang liste koja nije uspela da pobedi Moldaviju posle 20 utakmica.

Farska Ostrva jesu večiti autsajder, ali znaju da pomrse račune i ozbiljnijim ekipama kada se opuste. Dokaz za to je pobeda protiv Turaka u poslednjem kolu Lige nacija kada je bilo 2:1 za simpatičene "ovčare" iako je Turska izvela resprektabilan tim.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,50) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)