DUEL NEPORAŽENIH: "Tigrovi" žele prvu pobedu protiv Čendua

O. M.

08. 06. 2023. u 09:12

ČENDU ŽUNČEN dočekuje ekipu Tjencin đinmen tajgerse u utakmici 12. kola kineske Superlige. Utakmica je na programu ovog četvrtka od 13.35 časova.

ДУЕЛ НЕПОРАЖЕНИХ: Тигрови желе прву победу против Чендуа

Foto Profimedia

Reč je o duelu jedine dve neporažene ekipe u Superligi. Čendu je drugi na tabeli sa 23 boda, dok je Tjencin četvrti sa 19. 

U prošlom kolu Čendu je pobedio lidera, ekipu Šangaj porta, nanevši prvi poraz "crvenim orlovima", ali to je bilo dovoljno samo da smanje zaostatak za njima na tri boda i da im se delimično iskupe za ubedljiv poraz od 4:0 u Kupu.

Ovo je tek druga sezona Čendu žunčena u kineskoj Superligi, ali ovaj klub je nastao na temeljima Čendu Ćinbaoa, kluba koji je ugašen 2018. posle skandala oko nelegalnog finansiranja. Dok su se takmičili, četiri godine uzastopno bili su treći.

Novi Čendu je prošle godine završio sezonu na petom mestu, a u dve utakmice protiv Tjencina ostao je neporažen. Bilo je 2:1 u Čenduu i 1:1 u Tjencinu.

Ako žele da ostanu neporaženi, gosti će danas morati da postignu bar dva gola, mada im ni to neće garantovati bod. Čendu je u jedina dva remija u sezoni igrao 2:2 i to je oba puta u završnici mečeva, protiv Čangčuna (94. minut) i Šangdonga (91. minut), ostajao bez pobede. Fenjeraš Ćingdao je jedina ekipa koja je postigla dva gola protiv Čendua pa ipak izgubila (3:2).

 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!