"CRNI ORLOVI" KASNO UZLETELI: Bešiktaš igra u neverovatnoj formi

O. M.

07. 06. 2023. u 10:43

BEŠIKTAŠ dočekuje ekipu Konjaspora u poslednjem kolu turske Superlige. Meč je na programu ove srede od 19 časova na Vodafon parku u Istanbulu.

ЦРНИ ОРЛОВИ КАСНО УЗЛЕТЕЛИ: Бешикташ игра у невероватној форми

Foto: Profimedia

Bešiktaš je ovog proleća preporođen tim i prava je šteta što su "crni orlovi" sezonu počeli jako loše, jer bi Galatasaraj i Fenerbahče imali mnogo problema u borbi za titulu koja je na kraju pripala "lavovima". 

U pet poslednjih mečeva Bešiktaš je zabeležio pet pobeda. Bilo je 3:1 za Bešiktaš protiv Antalijaspora, istim rezultatom savladan je šampion Galatasaraj, 3:0 protiv Gacijantepa, Demirspora su pobedili sa 4:1, a Kasimpašu čak sa 5:2.

Bešiktaš je obezbedio plasman u Ligu konferencija, jer će sigurno završiti drugi ili treći. Do Lige Evrope nikako ne može jer čak i da završi drugi ispred Fenerbahčea, u drugo po snazi evropsko klupsko takmičenje će pobednik Kupa, a to će biti Fener ili Bašakšehir koji se sastaju u finalu. Kako god da završe sezonu, biće to veliki pomak u odnosu na prošlu kada su bili šesti.

Konjaspor će sezonu završiti na sedmom ili na osmom mestu. Njihovi navijači smatraju taj plasman neuspehom jer su prošle sezone bili treći. Razlog za ovaj pad treba tražiti u činjenici da je Konjaspor ove sezone imao čak 14 nerešenih utakmica, neretko i protiv znatno slabijih ekipa, kojima nisu uspevali da zatresu mrežu. 

Na ruku Konjasporu ne ide statistika međusobnih susreta sa Bešiktašom. Naime, nisu ih pobedili u gostima još od sezone 2005/06, mada treba istaći da su prošle godine izborili remi (1:1), ali podsećamo da je tada Konja sezonu završila kao treća, a Bešiktaš kao šesti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!