BORBA ZA TITULU JE U PUNOM JEKU: ''Lavovi'' na teškom gostovanju

V.M.

29. 05. 2023. u 09:15

FUDBALERI Viborga će ugostiti Kopenhagen od 18 časova na ''Enerdži Viborg areni''.

БОРБА ЗА ТИТУЛУ ЈЕ У ПУНОМ ЈЕКУ: Лавови на тешком гостовању

Foto: Profimedia

Jako je zanimljiva trka za titulu u Danskoj ove sezone. Kopenhagen je trenutno prvi na tabeli sa 55 osvojenih bodova, Nordšeland je drugi sa 54, dok bez šanse nije ni Viborg koji zauzima treću poziciju i zaostaje pet poena za liderom iz prestonice. Do kraja su ostala samo dva kola i očekuje nas veoma zanimljiva završnica prvenstva.

Domaćin je u prošlom kolu kiksirao kada je remizirao sa Brondbijem 1:1 i tako je znatno umanjio svoje šanse za titulu, ali vremena za tugu nema i ''zeleni'' će morati da slave na oba preostala susreta uz nadu da će vodeći dvojac ''prosuti'' bodove na njihovim utakmicama. 

Generalno gledano Viborg je u soldinoj formi i u poslednjih pet kola pokupio je deset bodova.

Sa druge strane, nakon dva vezana poraza Kopenhagen je ostvario dve uzastopna trijumfa i tako se vratio na čelo tabele. Prvo je savladao Brondbi (1:3), a nakon toga je posle preokreta bio bolji od Arhusa (4:3).

Kopenhagen je 14 puta osvajao titulu, a ako pobedi na preostalim utakmicama osvojiće i svoj 15. naslov prvaka i tako se izjednačiti sa KB-om koji trenutno drži rekord.

Ovo će biti četvrti duel današnjih rivala u tekućoj sezoni. Na prvom je slavio Viborg (2:1), ali ''lavovi'' su uzvratili sa dve vezane pobede (2:1, 2:1).

Goleade su redovne kada igraju ovi timovi i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!