UVERTIRA PRED PLEJ-OF: Midlsbro i Koventri možda se sastanu i u polufinalu doigravanja

O. M.

08. 05. 2023. u 13:37

MIDLSBRO dočekuje ekipu Koventrija u poslednjem kolu engleskog Čempionšipa.

УВЕРТИРА ПРЕД ПЛЕЈ-ОФ: Мидлсбро и Ковентри можда се састану и у полуфиналу доигравања

FOTO: Tanjug

Domaća ekipa je odavno obezbedila plasman u plej-of, dok je gostima dovoljan bod u ovom meču, mada ni poraz, uz odgovarajuće ostale rezultate, ne znači i kraj sezone za "nebeskoplave".

Otkad je obezbedio plej-of Midlsbro je zabeležio dva poraza, doduše, oba u gostima protiv ekipa kojima su bodovi bili važniji (Lutonu za plasman u doigravanje, Roteramu za opstanak) i oba posle veoma dobre igre, pa je menadžer Majkl Karik poslao poruku navijačima da nema razloga za brigu.

S druge strane, Koventri je vezao dve pobede, a ova ekipa je zabeležila samo jedan poraz u poslednjih 16 utakmica. Remi je dovoljan Koventriju da obezbedi plasman u doigravanje sa pete ili šeste pozicije, a pobedom bi sam sebi izabrao protivnika u polufinalu. Bio bi to upravo četvrtoplasirani Midlsbro, jer bi Koventri osigurao petu poziciju. Možda bi to donelo veliku psihološku prednost "nebeskoplavima" ali takav scenario je teško zamisliti jer Koventri nikad nije pobedio na "Riversajdu", a poslednji put je slavio na gostovanju Midlsbrou davne 1993. godine dok je ovaj klub još igrao na starom "Eirsom parku".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,63) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu