PREDNOST FROZINONEA SE TOPI: Ređina cilja mesto plej-ofu

O. M.

01. 05. 2023. u 11:55

DERBI 35. kola italijanske Serije B igra se u Frozinoneu gde domaći tim dočekuje Ređinu.

ПРЕДНОСТ ФРОЗИНОНЕА СЕ ТОПИ: Ређина циља место плеј-офу

Profimedia

"Kanarinci" su lideri sa 68 bodova, dva više od drugoplasirane Đenove i čak osam više od trećeg Barija. Prednost Frosinonea nad Đenovom istopila se u poslednjih pet kola u kojima je osvojio samo šest bodova, naspram 13 koliko su skupili "grifoni", ali to nije dovoljno za paljenje crvenog alarma jer dve prvoplasirane ekipe idu direktno u Seriju A.

 Timovi od treće do osme pozicije razigravaju u plej-ofu. Upravo tu osmu poziciju drži Ređina, sa 46 bodova, dva više od Modene i Palerma. 

Ali više od pola lige se još uvek nada da može do pozicije u doigravanju, čak i Venecija, koja je 14. na tabeli zaostaje pet bodova za Ređinom i vrlo lako može da se umeša u trku, iako sa samo četiri boda više od 16. Čitadele strepi i za opstanak.

Frozinone je u prethodnom kolu odigrao bez golova protiv Sudtirola koji je ne tako davno slovio kao jedan od favorita za direktan plasman, ali je nizom loših rezultata pao na četvrtu poziciju iako je zaliha bodova verovatno dovoljna za ostanak u zoni plej-ofa.

Ređina je u 34. kolu na svom terenu poražena sa 2:1 od Breše u utakmici čiju završnicu je obeležila kiša žutih i crvenih kartona pa je pitanje s kakvim timom će ekipa iz Kalabrije put Frosinonea.

U prvom dlu sezone u Ređo Kalabriji bilo je 3:0 za Frosinone, koji nije primio gol od Ređine na poslednja četiri međusobna susreta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: NG (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu