INS JE BIVŠI U REDINGU: "Rojalsi" u slobodnom padu - devet utakmica bez pobede

O. M.

19. 04. 2023. u 13:25

TREĆEPLASIRANA ekipa engleskog Čempionšipa Luton gostuje trećem "otpozadi" Redingu u 43. kolu najjače druge lige na svetu.

ИНС ЈЕ БИВШИ У РЕДИНГУ: Ројалси у слободном паду - девет утакмица без победе

Foto: Profimedia

"Šeširdžije" nisu još matematički obezbedile plasman u plej-of, ali kako igraju u poslednje vreme, izvesno je da će se to desiti u naredna dva kola. Luton je proteklog vikenda pobedom na gostovanju Roteramu produžio seriju utakmica bez poraza na deset. Taj niz traje od početka februara kada su šeširdžije poražene od lidera Čempionšipa Barnlija.

S druge strane, Reding devet utakmica ne zna za pobedu i sve je izvesnije da će naredne sezone igrati u Ligi jedan. To je koštalo menadžera Pola Insa otkaza, a nekadašnji fudbaler Mančester junajteda izjavio je posle tog poteza uprave da je bio siguran da će sačuvati Reding u Čempionšipu. Još jedan nekadašnji igrač Junajteda Džon O-Šea glavni je kandidat da ga zameni.

U poslednjem susretu ovih ekipa, prošlog novembra, nije bilo golova, a i inače ih malo ima u poslednje vreme kad igraju ove dve ekipe, na poslednjih pet samo jednom je palo dva gola, sve ostale završile su 0-1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: X2&0-2 (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)