BORBA ZA OPSTANAK: Može li Lalatović da izdigne svoju četu sa dna?

V.M.

10. 04. 2023. u 09:53 >> 09:53

MLADOST GAT dolazi na noge istoimenjaku iz Lučana u derbiju začelja srpskog prvenstva.

БОРБА ЗА ОПСТАНАК: Може ли Лалатовић да издигне своју чету са дна?

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je u katastrofalnoj formi i svoju poslednju pobedu ostvario je pre skoro četiri meseca kada je pred pauzu za Svetsko prvenstvo savladao Kolubaru sa 2:0. Nakon nje kao da je upao u hibernaciju iz koje se još nije probudio, jer je u drugom delu sezone osvojio mizerna četiri boda (četiri remija i čak šest poraza.) 

Mladost je trenutno 14. na tabeli sa 22 osvojena boda i očekuje je grčevita borba za opstanak u plej-autu.

Sa druge strane, Novosađani su doveli Nenada Lalatovića kako bi u svom stilu prodrmao ekipu i iz nje izvukao maksimum, ali rođeni Beograđanin ne radi dobar posao i od kada je preuzeo kormilo, Mladost GAT je odigrala dva remija i doživela isto toliko poraza. 

Gost takođe pruža veoma loše igre u drugom delu sezone (sakupio je šest poena), ali za razliku od svog današnjeg rivala upisao je jednu pobedu i to protiv Partizana kada ga je sredinom februara savladao u prestonici sa 0:4. 

Lalatovićevi izabranici su izgubili najviše utakmica ove sezone u čitavoj ligi, čak 18 i to je jedan od glavnih razloga što se nalaze zacementirani na dnu tabele sa 19 osvojenih bodova.

U prvom ovosezonskom međusobnom duelu podelili su bodove, 1:1.

Današnja utakmica je jako bitna za obe ekipe, verujemo da će biti oprezne i zbog toga očekujemo da bude malo golova u ovom derbiju začelja.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)