NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI SRPSKE SUPER LIGE JE OTIŠAO! Oslabljena Mladost stiže domaćinu kome gori pod nogama

N.P.

10. 02. 2023. u 09:13

FUDBALERI Radnika dočekuju Mladost u prvom meču 21. kola Super lige Srbije.

НАЈБОЉИ СТРЕЛАЦ У ИСТОРИЈИ СРПСКЕ СУПЕР ЛИГЕ ЈЕ ОТИШАО! Ослабљена Младост стиже домаћину коме гори под ногама

FOTO: FK Partizan

Izabranici bivšeg fudbalera Crvene zvezde Slavoljuba Đorđevića su bili neuspešni na premijeri u Lazarevcu. Tim sa juga Srbije je izgubio od Kolubare minimalnim rezultatom. Jedini pogodak na utakmici postigao je Ilija Milićević u 31. minutu susreta. Fudbaleri Radnika su ostali zakovani za dno tabele sa svega osam osvojenih bodova.

Ekipa Mladosti je u svom prvom meču u prolećnom delu sezone poražena od Radničkog iz Niša na "Čairu" rezultatom 2:1. Puleni Dragiše Žunića se nalaze na 13. mestu Super lige uz 18 sakupljenih bodova i sa ostvarenom gol-razlikom 27:39. Lučanci ulaze u duel prilično oslabljeni, jer ih je napustio najbolji strelac u istoriji Super lige Srbije Milan Bojović, koji je potpisao za uzbekistanski Turon.

U prethodnom okršaju ova dva kluba, Surduličani su izgubili u pravoj goleadi 3:2. Domaćin nema izbora i gori mu pod nogama, svaki novi kiks skupo će ga koštati u borbi za opstanak. U današnjem okršaju u Surdulici izrazitog favorita nema, jer i gosti su u nezavidnoj situaciji tako da savetujemo da pokušate sa kombinacijom golova.


NAŠ PREDLOG: D 1-3 (kvota 1,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)