HRVATSKI STRUČNJAK JE NAŠTELOVAO BIVŠEG ŠAMPIONA EVROPE: ''Orlovi'' su takođe u zavidnoj formi

V.M.

05. 02. 2023. u 12:33

MARSELj dočekuje Nicu u utakmici 22. kola Lige 1.

ХРВАТСКИ СТРУЧЊАК ЈЕ НАШТЕЛОВАО БИВШЕГ ШАМПИОНА ЕВРОПЕ: Орлови су такође у завидној форми

Foto: Profimedia

Izabranici Igora Tudora su u sjajnom ritmu i na poslednjih osam ligaških utakmica imaju sedam pobeda uz remi sa Monakom. Marselj je pre par dana rutinski savladao Nant sa 0:2. Trenutno je drugi na tabeli i zaostaje osam bodova za PSž-om ali odigrao je meč manje od lidera. Osnova domaćinovih dobrih igara je čvrsta odbrana, ekipa sa ''Velodroma'' je do sada primila 17 golova što je uz PSŽ najmanje u čitavoj Ligi 1.

Nica je nakon smene Lusijana Favra počela da beleži odlične rezultate. Od kada je Didije Dižar zaseo na klupu gost je ostvario tri pobede uz remi sa Remsom. ''Orlovi'' su trenutno deseti i rapidno se penju ka vrhu tabele. Preko nedelje savladali su Lans rezultatom 0:1, gol odluke postigao je Gaetan Labord.

<

Na poslednjih pet duela ovih timova viđene su po dve pobede na obe strane uz remi. Već su se susreli jednom ove sezone, u četvrtom kolu Marselj je slavio 0:3.

Kada igraju Nica i Marselj golovi su česta pojava i verujemo da će tako biti i večeras.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

RUSIJA i Ukrajina su i danas izvori najvažnijih vesti na svetu. Sve vezano za njih se prati iz minuta u minut, uživo, i to ne jedino sam rat u Ukrajini, već i svi prateći događaji. Sport svakako spada u one sfere života koje "pogađa" ovaj sukob i najnovija dešavanja u njemu izazivaju veliku pažnju javnosti. A za sve je "kriva" poslednja odlulka UEFA.

28. 09. 2023. u 16:16

Komentari (0)

SAD TO NE JEDE: Dijana otkrila koji je omiljeni Noletov slatkiš iz detinjstva (RECEPT)