FENER BI DA SE VRATI NA VRH: Domaćin u padu forme

V.M.

03. 01. 2023. u 11:33

GOST se bodom protiv Antalije vraća na vrh.

ФЕНЕР БИ ДА СЕ ВРАТИ НА ВРХ: Домаћин у паду форме

Profimedia

Domaćin je igrao veoma dobro pre pauze za Svetsko prvenstvo, kada je pobegao iz zone ispadanja, ali nakon nje je doživeo dva poraza. Antalija je prvo izgubila od Ankaragudžua sa 0:2, a zatim je u prošlom kolu poražena od strane Bašakšehira rezultatom 2:0.

"Škoripioni" pružaju solidne partije kod kuće, na svom terenu su osvojili 10 bodova na osam utakmica. Nadaju se da danas mogu da prekinu niz loših rezultata, ali će imati veoma težak zadatak u vidu Fenerbahčea.

Fener se trijumfom protiv Hatajspora u prošlom kolu vratio na pobednički kolosek. Dva vezana poraza od Giresuna i Trabzona su ga skinula sa prvog mesta i trenutno je drugoplasiran sa bodom manje od Galate. Ako barem remizira danas, gost će se makar nakratko vratiti na vrh tabele. ''Žuto-plavima'' je ovaj meč lepa prilika da sa dve uzastopne pobede dočekaju derbi sa Galatom osmog januara.

Na prethodna četiri međusobna susreta ovih ekipa viđene su dve pobede Fenera uz isto toliko remija.

Očekujemo da gost upiše tri boda i tako podigne formu pred najbitniji meč sezone.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije