SELTIK SIGURNO KORAČA KA TITULI: Livingston je tvrd orah

V.M.

21. 12. 2022. u 10:23

DOMAĆIN ima sedam pobeda na isto toliko utakmica na ''Seltik parku''.

СЕЛТИК СИГУРНО КОРАЧА КА ТИТУЛИ: Ливингстон је тврд орах

Profimedia

Seltik vodi trku za titulu sa svojim večitim rivalom Rendžersom u odnosu na koga ima prednost od šest bodova, sa druge strane Livingston pruža dobre partije i nalazi se u grupi ekipa koje se bore za treće mesto.

Kelti igraju odlično ove sezone i zasluženo se nalaze na vrhu tabele škotskog prvenstva. U prošlom kolu slavio je na teškom gostovanju Aberdinu rezultatom 0:1. Gol odluke postigao je Kalum Mekgregor u 87. minutu utakmice. Ekipa iz Glazgova je u dosadašnjem toku prvenstva ostvarila 15 pobeda uz samo jedan poraz od Sent Mirena u osmom kolu. Angelos Postekoglu se nalazi na klupi škotskog velikana, radi fenomenalan posao i ako nastavi ovako, osvojiće i drugu uzastopnu titulu. Njegovi izabranici imaju perfektan skor na svom terenu, 21 bod iz sedam utakmica.

Gost je trenutno šesti na tabeli sa 23 boda, ali je odigrao meč ili dva manje od ostatka lige i ukoliko bi dobio te zaostale utakmice, vinuo bi se na treću poziciju na tabeli. Livingstonu je prošle nedelje odložena utakmica zbog smrznutog terena. ''Lavovi'' su bili u dobroj formi pre pauze za Svetsko prvenstvo, u poslednja tri kola osvojili su sedam bodova.

Što se tiče međusobnih duela, u prethodnih pet susreta viđene su tri pobede Seltika, uz  trijumf Livingstona i remi.

Domaćin će biti bez Mekartija i Juranovića, dok gosti neće imati na raspolaganju Parksa i Bredlija.

Očekujemo da Seltik nastavi dominantne partije i upiše sva tri boda.

NAŠ TIP: D3+(kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NAŠI PREDLOZI: Tip - tiket za ponedeljak