PREDLOG SA OSTRVA: "Sveci" priželjkuju novu goleadu

N.P.

16. 12. 2022. u 13:17

FUDBALERI TNS-a gostuju Flint taunu u meču 18. kola velške Premijer lige.

ПРЕДЛОГ СА ОСТРВА: Свеци прижељкују нову голеаду

Profimedia

Aktuelni šampion i ove sezone igra fenomenalno, posle 15 odigranih utakmica popularni "sveci" imaju 13 pobeda i dva remija uz odličnu gol-razliku 52:5! Ekipa TNS-a je u prošlom kolu demolirala Aberistvit taun sa čak 11:0! Puleni Krega Harisona su vodeći tim na tabeli sa 41 osvojenim bodom.

Fudbaleri Flinta ulaze u duel u jako lošoj formi, posle četiri vezana poraza u prvenstvu domaćin je proteklog vikenda odigrao nerešeno kod kuće protiv Kardif Metropolitana 1:1. Četa Li Faulera se nalazi na desetom mestu Premijer lige uz 16 sakupljenih bodova.

Na minula dva međusobna duela između Flinta i TNS-a viđeno je fantastičnih 15 pogodaka. "Svecima" nema ravnih u fudbalskom prvenstvu Velsa i u večerašnjem okršaju očekujemo novu goleadu. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom, kvota je astronomska, a gosti su apsolutni favoriti i nije nemoguće da se desi prelaz.


NAŠ PREDLOG: UG 4+ (kvota 2,03)

ZA NAJHRABRIJE: 1-2 (kvota 25,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)