SUDAR U DONJEM DOMU: Zubinim pulenima dolazi Kadiz koji još uvek čeka prvi bod u novoj sezoni

M.T.

16. 09. 2022. u 09:18 >> 13:58

GOSTI nisu uspeli da postignu ni gol do sada.

СУДАР У ДОЊЕМ ДОМУ: Зубиним пуленима долази Кадиз који још увек чека први бод у новој сезони

Foto: Profimedia

Valjadolid za sada nema sjajnu sezonu, ali je Kadiz u još težoj situaciji pred večerašnje gostovanje od 21 sat na stadionu ''Hoze Zorilja'' u šestom kolu La Lige.

Ljubičasto-beli sakupili su tek četiri boda posle pet kola zahvaljujući po jednoj pobedi i remiju, dok su pretrpeli i tri poraza. Nema Valjadolid stabilnostu u igri pošto su naizmenično gubili utakmice i uspevali da osvajaju poene zbog čega se nalaze na 17. poziciji u ligi, mesto iznad zone ispadanja.

Ekipa trenera Hoze Roho Martina je u prethodnom kolu poražena od Đirone sa 2:1, iako je kolo pre toga stigla do prve pobede u sezoni i jasno je da im nedostaje kontinuitet rezultata kako bi se konačo pomerili iz donjeg doma šampionata.

Dok za Valjadolid i postoje neke pozitivne naznake da će stvari krenuti nabolje, Kadiz tone sve dublje. Tim trenera Serhija Gonzalesa zakucan je za dno tabele pošto je u prvih pet kola doživeo isto toliko poraza.

Ne samo da je u svakom meču poražen, Kadiz u pet kola nije uspeo nijednom da zatrese protivničku mrežu, a primio je 14 golova. Poslednji u nizu neuspeha dogodio se u prošlom kolu protiv Barselone koja je u gostima postigla četiri gola. Kadiz se prošle sezone jedva spasao ispadanja iz La Lige, ali kako trenutno stvari stoje ovoga puta će mu biti potrebno čudo bez obzira na to što ima još mnogo da se igra.

U timu Valjadolida neće biti Serhija Gvardiole, Luisa Pereza i Kike Pereza zbog povreda. Luis Perez i Kike Perez su povrede zaradili u prethodnom kolu protiv Đirone. Sličan je situacija i u redovim Kadiza koji će takođe biti bez trojice igrača. Protiv Valjadolida u timu neće biti Antonija Lozana, Huana Kale i Džona Andera Garida koji su povređeni.

U međusobnim duelima ova dva tima nešto je uspešniji Kadiz koji je tri puta slavio na prethodnih 10 mečeva, dok je Valjadolid uspeo da dva puta trijumfuje, dok je pet mečeva završeno nerešenim rezultatom. Poslednja tri meča ove dve ekipe završena su remijem, ali ovoga puta je Valjadolid ipak favorit da dođe do pobede i napretka na tabeli.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)