SRBI SU TVRD ORAH: Inter se nameračio na "orlove"

Novosti online

10. 09. 2022. u 10:20

"NEROAZURI" zaboravljaju na poraz od Milana i Bajerna.

СРБИ СУ ТВРД ОРАХ: Интер се намерачио на орлове

Foto: Profimedia

Stadion "Đuzepe Meaca" biće poprište utakmice između Intera i Torina. Utakmica šestog kola italijanske Serije A na programu je od 18 časova, biće ovo prilika za "neroazure" da zaborave na poraz od Bajerna (0:2) u Ligi šampiona. Sa druge strane, "bikovi" u Milan stižu nakon minimalnog trijumfa nad Lećeom u prethodnoj rundi prvenstva.

Ako postoji neki alibi kojim bi Simone Inzagi mogao da pravda nemoć prikazanu protiv ekipe Julijana Nagelsmana, onda je to ogromna potrošnja energije koju su njegovi puleni doživeli za minulog vikenda u "Derbiju dela Madonina" u kojem je Milan slavio sa 3:2. 

Nije Manuel Nojer imao previše posla i morao je da brani samo dva udarca domaćina. Na drugoj strani Andre Onana imao je pune ruke posla i zaustavio je čak devet udaraca protivnika. Imao je Tomas Miler par neiskorišćenih šansi koje bi Robert Levandovski, da je večeras nosio dres Bajerna, a ne Barselone verovatno pretvarao u golove. Ali Bajern je pokazao da je i bez klasičnog napadača, dok mu Sadio Mane igra lažnu devetku, kadar da rutinira klub Interove snage koja nikako nije mala.

Bajern je jednostavno našao slabu tačku Intera u vidu Danila Dambrozija koji snosi popriličnu krivicu za oba gola. Kod vodećeg ga je preletela teledirigovana lopta Kimiha nakon koje se Sane ušetao u gol, a kod drugog u nameri da interveniše ugurao loptu u svoju mrežu i postigao auto-gol.

Duel između Torina i Lećea na severu Italije bio je daleko od uzbudljivog i naročito sadržajnog, ali nakon njega ekipa Ivana Jurića dokopala se evrozone. Dovoljno je "granatama" bilo jedno genijalno dodavanje u 40. minutu, te mirna završnica Nikole Vlašića da upiše treću pobedu od starta sezone - 1:0.

Vlašić je posle asistencije Mergima Vojvode nastavio tamo gde je stao budući da je prethodno zatresao mrežu i u porazu od Atalante, a samo tri minuta pre njegovog, ispostavilo se odlučujućeg pogotka, slavu je mogao da pokupi Nemanja Radonjić. Srpski reprezentativac je krenuo u solo akciju, izgradio sebi poziciju za udarac i vrlo opasno šutirao sa nekih 17 metara od gola. Ipak, malo je nedostajalo za drugi pogodak na Apeninima. Pored Radonjića, čitav meč u bordo dresu odigrali su i Vanja Milinković Savić i Saša Lukić.

Biće ovo duel osmoplasirane i šestoplasirane ekipe sa tabele. Inter je veliki favorit, međutim, prošle sezone Torino je odoleo kod kuće (1:1), dok su "neroazuri" na svom terenu slavili minimalnim rezultatom koji poziva na oprez.

NAŠ TIP: 1&0-4 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije