MITROVIĆ SE NAMERAČIO NA "GALEBOVE": Srbin želi da nastavi golgeterski niz

Novosti online

30. 08. 2022. u 08:57 >> 12:22

UTAKMICA 5. kola Premijer lige.

МИТРОВИЋ СЕ НАМЕРАЧИО НА ГАЛЕБОВЕ: Србин жели да настави голгетерски низ

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri Fulama dočekaće Brajton na svom "Krejven kotidžu" u meču petog kola engleske Premijer lige. "Kolibari" našeg Aleksandra Mitrovića doživeli su prvi poraz u prvenstvu minulog vikenda, dok su "galebovi" najprijatnije iznenađenje na startu sezone. Ekipa Grejena Potera nalazi se na četvrtoj poziciji sa tri pobede i jednim remijem.

Najbolji strelac reprezentacije Srbije se ne zaustavlja na novom početku u Premijer ligi! Već četiri gola u četiri ligaške utakmice upisao je stameni napadač, za veliki jubilej u dresu Fulama.

Mitrović je utišao "Emirejts" u 56. minutu lokalnog derbija sa favorizovanim Arsenalom i to na kakav način... Bukvalno je na ivici kaznenog prostora "opljačkao" Gabrijela Magaljaeša koji je predugo oklevao i nije znao šta će sa loptom, što je srpski as iskoristio da se okrene prema Aronu Ramzdejlu i dovede Fulam u vođstvo! Ubrzo je Arsenal izjednačio preko Martina Edegarda, a Mitrović je nastavio da preti odbrani "tobdžija" u nastavku susreta. 

Interesantno je da je Mitrogol već sada postigao više golova nego za celu takmičarsku 2020/21, odnosno tokom prošlog boravka u Premijer ligi kada ga je Skot Parker - njegov Bornmut ranije po podne primio devet golova od Liverpula - držao na klupi za rezerve. Takođe, nekadašnji biser Partizana je stigao do jubilarnog stotog pogotka u Fulamu, uz 19 asistencija na 181 utakmici.

Brajton je nastavio da oduševljava "ostrvo" ali i kompletnu fudbalsku javnost. "Galebovi" igraju fantastično na startu sezone. Puleni talentovanog Grejama Potera su potvrdili da trijumf nad Mančester junajtedom nije slučajnost, a poslednja žrtva plavo-bele ekipe bio je Lids. "Paunovi" su bili nemoćni na "Komjunitiju", poraženi su rezultatom 1:0. 

Jedini pogodak na meču videli smo u 66. minutu kada je Paskal Gors odlično reagovao nakon dodavanja Leandra Trosara.

 

Poslednji put večerašnji rivali sastali su se u sezoni 2020/21. Oba meča završena su identičnim rezultatom - 0:0. Fulam i Brajton su mnogo napredovali, očekujemo da će njihov duel u Londonu obilovati šansama i golovima.

NAŠ TIP: 2-4 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna