"KRALJEVI" OSVAJAJU VIGO: Benzema želi prvi gol u sezoni

N.P.

20. 08. 2022. u 10:59

FUDBALERI Real Madrida gostuju Selti.

КРАЉЕВИ ОСВАЈАЈУ ВИГО: Бензема жели први гол у сезони

FOTO: EPA

Namučio je novi član Primere šampiona Španije i Evrope, ali nedovoljno da ga iznenadi. Kraljevski klub i kad ne briljira pobeđuje. Na premijeri novog prvenstva, Madriđani su slavili u Andaluziji sa 2:1, posle preokreta u drugih 45 minuta. Hrabro su se fudbaleri Almerije odupreli četi Karla Ančelotija.

Nigerijac Umar Sadik, nekadašnji napadač Partizana, koji se dovodi u vezu sa prelaskom u Viljareal poslednjih dana i Belgijanac Larži Ramazani, zadavali su dosta problema odbrani domaćina, posebno u prvom poluvremenu. Ipak, protiv Reala mora da se igra dobro svih 90 minuta, a ne samo 45, da bi se osvojio bar bod. Iskusni italijanski vuk neće ništa menjati u svom sastavu, "kraljevi" će na megdan "nebeskoplavima" istrčati u formaciji 4-3-3, sa najisturenijim napadačem i kapitenom Karimom Benzemom.

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN


Selta izvesno sve ove godine ne bi sačuvala status u elitnom rangu da nije dobrog duha Jaga Aspasa, koji joj održava glavu iznad vode. Bar jednom bi omirisala Segundu. Iz sezone u sezonu Aspas sam vuče Seltu, početak nove nagovestio je da više neće biti tako. Dobio je adekvatnu podršku u napadu. U tandemu sa Gonsalom Pasijensijom uzdrmao je Espanjol, gurnuo ga ka ambisu, ali su Espozito i Hoselu sprečili pad sa litice (2:2). Trener domaćih Eduardo Kudet će u večerašnjem okršaju sigurno izaći u identičnoj formaciji 4-1-3-2, gde po desnoj strani odlične partije pruža Augusto Solari najbolji asistent tima iz Viga. 


Real Madrid je pobedio Seltu u svakom od prethodna tri međusobna duela između dva kluba i u proseku postizao dva gola po meču. "Kraljevi" su apsolutni favoriti u večerašnjem okršaju na stadionu "Balaidos" i savetujemo da odigrate čistu dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024