"KANARINCI" NA "VELEDROMU": Hrvat juri drugi trijumf u sezoni

N.P.

20. 08. 2022. u 12:51

TIM Nanta gostuje Olimpiku iz Marseja u utakmici 3. kola francuske Lige 1.

КАНАРИНЦИ НА ВЕЛЕДРОМУ: Хрват јури други тријумф у сезони

Profimedia

Puleni Igora Tudora su nakon pobede na startu prvenstvu protiv Remsa (4:1), odigrali nerešeno na gostovanju Brestu (1:1). Tim hrvatskog stručnjaka je prvi došao do gola. Varku su napravili momci sa "Velodroma" kod kornera, uigrana akcija sa pomoćnom igrom, Tavares se ubacio na drugu stativu i lako pogodio za vođstvo Marselja. Ali, ko se mača lati, od mača i strada. Na isti način je Brest došao do gola. Samo mnogo efektnije. Jer, lopta je posle odbitka tako „sela“ na volej Lis-Meluu, da je poslao raketu koju je golman Marselja samo pogledom ispratio do mreže.

Imao je Brest šanse posle toga za potpuni preokret, međutim, plen je podeljen po pola. Domaćin nakon dva odigrana kola zauzima 4. mesto na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova uz gol-razliku 5:2. 

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI


Ekipa Nanta u prva dva prvenstvena kola je ostvarila isto toliko remija. Prvi bez golova na gostovanju Anžeu, a u drugom je podelila bodove sa Lilom (1:1). "Kanarinci" su pred svojim navijačima odigrali hrabro i disciplinovano, poveli golom Simona Mozesa 28. minutu susreta.

Međutim iskusna ekipa popularnih "mastifa" je uspela da izjednači preko brazilskog internacionalca Ismailija koji je postigao pogodak u 76. minutu meča. Izabranici Antoana Kombuarea zauzimaju 13. poziciju u Ligi 1, sa dva boda i gol-razlikom 1:1.

Iskusni francuski stručnjak će verovatno na "Veledromu" izaći u formaciji 3-5-2, gde napad predvodi Mustafa Mohamed koji je stigao iz turskog Galatasaraja na pozajmicu do kraja sezone. 


U minulom međusobnom duelu između dva kluba koji je odigran 20. aprila 2022. godine slavio je Marsej posle preokreta rezultatom 3:2. Domaćin nije izgubio od večerašnjeg rivala na prethodna četiri susreta. Očekujemo novu zanimljivu utakmicu na "Veledromu" gde prognoziramo da će fudbaleri obe ekipe postići po gol, kvota je prilično visoka.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024