"BIZONI" SU VELIKI FAVORITI: Miljenik "grobara" brani Omoniju od Genta

Novosti online

18. 08. 2022. u 12:01

BELGIJANCI u pol poziciji.

БИЗОНИ СУ ВЕЛИКИ ФАВОРИТИ: Миљеник гробара брани Омонију од Гента

Profimedia

Fudbaleri Belgijskog Genta od 20.30 dočekuju kiparsku Omoniju u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope. Puleni Hejna Vanhazebruka veliki su favoriti pred pomenuti duel, ali taj epitet moraju da opravdaju na terenu.

Gent je sezonu započeo porazom. "Bizoni" su poraženi u meču Superkupa od Klub Briža rezultatom 1:0.

Gol odluke viđen je u 39. minutu kada je Majkl Ngadeu skrenuo loptu u svoj gol posle šuta Andreasa Skov Olsena. Bio je Briž bolji rival u tom periodu igre, ali su po povratku sa odmora fudbaleri Genta preuzeli inicijativu, međutim, ne i uspeli da promene ishod meča.

Nakon pomenutog neuspeha, Gent se konsolidovao, usledila su dva remija u Župiler ligi, a onda i dva trijumfa. Vesterlo je pao na "Gelamko stadionu", dok je Ostende savladan na gostovanju rezultatom 3:1.

Novopridošli Hugo Kujpers istakao se u uvodnom delu sezone sa tri postignuta gola, konstantno dobri Sven Kums upisao je tri asistencije i tako potvrdio da je pravi lider ekipe.

Gent je bio prilično aktivan u ovom prelaznom roku. Potrošeno je 7.500.000 evra na pomenutog napadača Huga Kajpersa iz Mehelena i štopera Džordana Torungarigu iz Herte.

Omonija u Belgiju stiže posle poraza od Apolona u utakmici kiparskog Superkupa 0:2. Izabranici legendarnog Nila Lenona nisu impresionirali, moraće Škot da "zategne" pre svega defanzivu kako bi izborio pozitivan rezultat na večerašnjem susretu.

Bivši član Partizana, Nemanja Miletić, odmah po dolasku u Nikoziju zauzeo je mestu u startnih 11, i sa Mađarom Adamom Langom predstavljaće poslednji bedem ispred golmana Fabijana.

Stvari su jasne kao dan, posebno na utakmici u Belgiji. Sve sem trijumfa Genta predstavljaće veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri