"PARNI VALJAK" PONOVO U GOSTIMA: Partizan u Nišu želi kao u Ivanjici

Novosti online

15. 07. 2022. u 10:08 >> 12:26

Radnički dočekuje vicešampiona.

ПАРНИ ВАЉАК ПОНОВО У ГОСТИМА: Партизан у Нишу жели као у Ивањици

FOTO: FK Partizan

Drugu polusezonu zaredom fudbaleri Radničkog premijeru pred svojim navijačima imaju protiv Partizana. Zimus su, u prvom kolu drugog dela sezone, glatko poraženi sa 0:2.  Tomislav Sivić, trener niškog kluba, bio je, za srpske pojmove, neobično, a opet pohvalno transparentan, pa je dan pred otvaranje drugog kola Mocart Bet Super lige javnosti plasirao informaciju direktno iz svlačionice.

Bez okolišanja, strateg Nišlija je gađao u centar i otkrio karte uoči večerašnjeg duela sa Partizanom (20.00).

- Živimo u svetu modernih tehnologija i nemoguće da nešto pokušam da sakrijem. Kao što mi otprilike znamo ko će igrati za njih, tako i oni znaju ko će igrati za nas. Duel protiv Partizana će početi sledećih 11: Drobnjak, Aksentijević, Savić, Tolordava, Mlađović, Pejović, Marjanović, Dimić, Jovanović, Mitrović i Petrov. To je najbolje što sad imamo, a nedostaje nam samo Jamkam, koji se polako oporavlja nakon što je bolovao od malarije - jasan je bio Sivić, iz čijih reči je jasno da Nikola Štulić, koji je još zimus stigao u Niš, neće početi meč protiv bivšeg kluba.

"Parni valjak" opet igra na strani. Voljom žreba, kad su birani parovi, crno-beli su u uvodna dva kola gosti, a posle uspešno rešenog izazova u Ivanjici, na Čairu želi još tri boda kao dokaz da je spreman i sa novim timom da se upusti u trku sa Crvenom zvezdom.

Partija protiv Javora bila je efikasna, ne bi u Partizanu imali ništa protiv da takva bude i u Nišu sa Radničkim, s tim što su bodovi, kao prioritet, postavljeni ispred estetike.

- Imamo zdravu dozu poštovanja prema protivniku, timu koji predstavlja Srbiju u Evropi i želim mu tamo sreću. Radnički je prvo kolo odigrao mnogo bolje nego što je pokazao rezultat (0:4 na stadionu "Rajko Mitić", op. aut.). Imaćemo rivala sa zdravim i realnim ambicijama zbog kvaliteta koji poseduje. Hoćemo da uđemo u meč kvalitetno, da li ćemo biti nagrađeni golom, ne mogu da znam. Na kraju, važno je kako ćemo zatvoriti utakmicu, a ne kako ćemo je otvoriti - aludira Ilija Stolica na tajming postizanja golova, pošto je njegova ekipa na premijeri načela Javor pogotkom u 21. minutu, a četvrti gol dala u nadoknadi vremena.

Partizan je veliki favorit i tu nema dileme. Sve sem trijumfa beogradskog kluba predstavljaće iznenađenje. Kvotu na dvojku smo "pojačali" golovima.

NAŠ TIP: 2&2-4 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene