DERBI U ČILEANSKOJ PRIMERI: Kolo Kolo - NJublense

Novosti online

30. 05. 2022. u 09:48

IZABRANICI Gustava Kvinterosa trenutno se nalaze na drugoj poziciji sa 28 bodova, večerašnji rival je na mestu ispod samo zbog lošije gol-razlike.

ДЕРБИ У ЧИЛЕАНСКОЈ ПРИМЕРИ: Коло Коло - Њубленсе

Foto: Profimedia

Fudbaleri Kolo Kola dočekaće Njublesne u derbi susretu 15. kola čileanske Primere.

Izabranici Gustava Kvinterosa trenutno se nalaze na drugoj poziciji sa 28 bodova, večerašnji rival je na mestu ispod samo zbog lošije gol-razlike, te je ovaj susret okarakterisan kao jedan od derbija dosadašnjeg dela sezone.

Gigant iz prestonice svoje nade polaže u argentinski tandem Huan Martin Lusero - Leandro Žil. Iskusni napadač stigao je protekle zime iz meksičke Tihuane i na 12 susreta upisao je sedam golova uz četiri asistencije. Što se Žila tiče, nekadašnji član Al Itihada namestio je pet pogodaka, vezista je pravi komandant ekipe na terenu.

Na stadionu "David Areljano" padali su mnogo kvalitetniji timovi od Njublensea, koji zaista igra sjajno. Ipak, prednost dajemo klubu koji je ostao u lepom sećanju navijačima Crvene zvezde.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,65) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave