FINALE KUPA KRALJA: Gigant azijskog fudbala napada Vladimira Stojkovića i Al Fejhu

Novosti online

19. 05. 2022. u 08:31 >> 08:52

NA stadionu "Al Madžama" večeras od 20 časova počinje borba za trofej u najmasovnijem takmičenju u državi.

ФИНАЛЕ КУПА КРАЉА: Гигант азијског фудбала напада Владимира Стојковића и Ал Фејху

FOTO: N. Paraušić

Sve staje u narednih 90 minuta, nema revanša, nema popravnog. Upravo u tome svoju šansu protiv Al Hilala vidi Al Fejha za koju nastupa bivši golman Partizana Vladimir Stojković.

Gigant ne samo saudijskog, već čitavog azijskog fudbala, svestan je da mu titula izmiče. Al Itihad ima šest bodova više pred sam finiš sezone, te su sve karte bačene na osvajanje Kupa kralja. Al Hilan sa klupe predvodi argentinski stručnjak Ramon Dijaz, dok na terenu briljiraju Musa Mareha, Odion Igalo, Gustavo Kueljar, Mateus Pereira... Imena koja bi lako mogla da igraju na mnogo višem nivou, ali zov miliona za Bliskog istoka teško je odbiti.

Što se Al Fejhe tiče, svoje nade polažu u bravure Vladimira Stojkovića i taktiku Vuka Rašovića. Srpski stručnjak obezbedio je "narandžastima" opstanak, a trenutno su na vrlo dobrom šestom mestu. 

Nema sumnje da su "azijski galaktikosi" veliki favoriti na večerašnjem susretu, ali fudbal je čudna igra, iznenađenja su i te kako moguća.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)