TENISKI KLASIK: Nole protiv "stare mušterije"

M.M.

05. 05. 2022. u 09:34

NOVAK Đoković i Endi Mari sastaće se u 1/8 finala turnira u Madridu.

ТЕНИСКИ КЛАСИК: Ноле против старе муштерије

FOTO: Tanjug

Šta reći, igrači koji su se u karijeri sastajali u finalima sva četiri grend slem turnira, sada će igrati meč rane faze jednog mastersa.

Sudbina je odlučila da momci koji su odigrali 36 međusobnih duela još jedan dočekaju tek posle pet godina. Trenutni skor je 25-11 u korist našeg tenisera.

Britanac je 2016. godine igrao tenis života, stigao je do svetskog "broja 1", ali cena uspeha je bila previsoka. Jak tempo takmičenja i jurenje za "velikom trojkom" je dovelo do katastrofalnih posledica, Endi je morao na operaciju kuka i više nikada nije bio isti igrač.

FOTO: AP

Da se ovaj meč igrao pre nekoliko godina, 78. igrač na planeti bi svakako imao svojih šansi, međutim, danas to prosto nije moguće. Novak je preiskusan da bi dozvolio sebi da mu teniser sa metalnim kukom napravi problem.

Naša procena je da će Srbin ovo rutinski rešiti u svoju korist.

NAŠ TIP: 2:0 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)