"RUŽE" ČEKAJU "ŠOŠONE": Ružomberok - Žilina

N.P.

04. 05. 2022. u 12:17

PULENI Petera Struhara dočekuju jedan od najuspešnijih klubova u državi u meču 8. kola plej-ofa slovačke Fortuna lige.

РУЖЕ ЧЕКАЈУ ШОШОНЕ: Ружомберок - Жилина

Profimedia

"Ruže" su neporažene na prethodnih sedam utakmica u prvenstvu imaju tri pobede i četiri remija, poslednji na gostovanju Trnavi (0:0). Trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli sa 54 boda čak 16 manje od slovana iz Bratislave koji je uspeo da odbrani šampionsku titulu.


"Šošoni" su u totalnom padu forme nemaju trijumf u plej-ofu, sa tri nerešena meča i četiri poraza nalaze se na 6. mestu Fortuna lige sa 33 osvojena boda.


Domaćin je savladao današnjeg rivala na minula tri međusobna duela gde je postignuto deset pogodaka, savetujemo vam da se zaštitite i umesto keca odigrate duplu šansu na Ružonberok i da će na utakmici pasti minimum dva do maksimum šest pogodaka. Žilina je ipak jedan od popularnijih klubova u zemlji i kad hoće ume da pomrsi konce favoritima.


NAŠ PREDLOG: 1X&2-6 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)