PREDLOG IZ TURSKE: Kasimpaša "udara" na još jedan istanbulski klub

E.H.

30. 04. 2022. u 09:16 >> 09:33

UKOLIKO Bašakšehir želi do pozitivnog rezultata, posebnu pažnju moraju da obrate na Džeksona Muleku. Reprezentativac Konga upisao je 11 golova i 3 asistencije na proteklih 10 utakmica.

ПРЕДЛОГ ИЗ ТУРСКЕ: Касимпаша удара на још један истанбулски клуб

Profimedia

Fudbaleri Kasimpaše dočekaće Bašakšehir u 35. kolu turske Super lige. Domaćin u današnji susret ulazi posle dve uzastopne pobede, a posebno je impresivna bila u Istanbulu proteklog ponedeljka.

Naime, popularni "apači" blistali su u turskoj prestonici, savladan je Bešiktaš sa 3:0. Kasimpaša se nalazi na 11. poziciji sa 47 bodova i do kraja sezone može igrati bez pritiska.

Što se Bašakšehira tiče, trenutno su na četvrtom mestu koje vodi u Ligu Evrope i teško da mogu da ga izgube. Istanbulski klub 5 bodova više u odnosu na petoplasiranu Adanu.

Ukoliko žele do pozitivnog rezultata, gosti posebnu pažnju moraju da obrate na Džeksona Muleku. Reprezentativac Konga upisao je 11 golova i 3 asistencije na proteklih 10 utakmica.

Na stadionu "Redžep Tajip Erdogan" očekujemo meč sa bar tri pogotka.

NAŠ TIP: 3+ (1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?