LIVERPUL NEMA PRAVA NA KIKS! Teško gostovanje na "Sent DŽejms parku"

V.D.

30. 04. 2022. u 09:05

U uvodnom meču 35. kola engleske Premijer lige očekuje nas susret između Njukasla i Liverpula

ЛИВЕРПУЛ НЕМА ПРАВА НА КИКС! Тешко гостовање на Сент Џејмс парку

FOTO: Tanjug/AP

Liverpul je pobedio Viljareal u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona i praktično jednom nogom ušao u finale i borbu za "ušati trofej" gde ga možda očekuje ove sezone najljući rival Mančester siti.

"Crveni" nemaju mnogo vremena za radovanje jer ih očekuje teško gostovanje na "Sent Džejms parku" protiv Njukasla koji u drugom delu sezone igra odlično. "Svrake" ne liče na tim iz prvog dela kada su se našle u zoni ispadanja i "drhtale" za svoj premijerligaški status.

Promena vlasnika u pravom trenutku, dobra pojačanja i "Svrake" su iz zone ispadanja doletele do devetog mesta na tabeli.

Liverpul se bori za titulu i ostaje mu da pobeđuje i da se nada kiksu "građana". Jirgen Klop ima na raspolaganju tim koji se takmiči na četiri fronta podjednako uspešno.

FOTO: AP/Tanjug

Njukasl je ostvario četiri pobede zaredom i na tim mečevima su primili samo jedan gol.  U ovom trenutku "svrake" su tim za poštovanjeali Liverpul je daleko kvalitetniji tim i utakmica ima veći značaj za goste sa "Enfilda".

Ako "crveni" ne osvoje nova tri boda, mogu se oprostiti od titule. Njukasl je izborio opstanak što je bio cilj za ovu sezonu. U finišu sezone igraju za svoje navijače i za što bolji plasman na tabeli.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)