JUČE SMO PROŠLI! Evo predloga za danas

V.D.

26. 04. 2022. u 14:03

NAKON jučerašnja uspešna tri hokejaška predloga koji su doneli kvotu 5, za danas vam predlažemo sledeće mečeve

ЈУЧЕ СМО ПРОШЛИ! Ево предлога за данас

FOTO: EPA

Jučerašnje predloge možete pogledati ovde.

17.00 TRINEC - SPARTA PRAG 0-5 (kvota 1,6)

Finale u pravom smislu te reči se odvija u češkoj hokejaškoj ligi. Trenutni rezultat u okršaju drugoplasirane i trećeplasirane ekipe iz regularnog dela je 2:2. Ovo je jako težak meč za prognozu pa smo se odlučili za igru na golove. Verujemo da nas očekuje tvrd meč i da se neće preskočiti granica od 5 golova.

17.30 TPS TURKU - TAPARA X2 (kvota 1,5)

Možda i poslednji meč ove finalne serije s obzirom na to da su gosti iz Tamperea nakon jučerašnje pobede došli do prednosti od 3:0 u seriji. Verujemo da će domaća ekipa dati sve od sebe da produži finalnu seriju, ali gosti suvereno vladaju ovim finalom. Mi smo se odlučili na nešto sigurniju varijantu, tj. duplu šansu koja donosi pristojnu kvotu.

19.30 ADLER MANHAJN - EJSBAREN BERLIN 5+ (kvota 1,5)

Četvrti meč polufinalne serije nemačke lige. Trenutni rezultat u seriji je 2:1 za goste iz prestonice koji su ujedno i najtrofejniji klub u ovoj zemlji. Regularni deo prvenstva domaća ekipa je završila na petom mestu dok su favorizovani Berlinci krenuli u plej-of sa pozicije broj jedan. Gosti jesu favoriti ali je pobednika teško prognozirati pa smo se odlučili za igru na golove, s obzirom na to da je cela ova serija bila jako efikasna verujemo da golovi neće faliti ni danas. Tip za hrabrije može biti 2&5+ na koji je kvota jako primamljiva i iznosi 3.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave