PREDLOZI IZ LEDENIH DVORANA: Borbe za titulu i opstanak!

V.D.

25. 04. 2022. u 10:26

BLIŽI se kraj hokejaških takmičenja u Evropi, igraju se finalne utakmice u većini liga a "Tip" je za svoje čitaoce izdvojio nekoliko predloga

ПРЕДЛОЗИ ИЗ ЛЕДЕНИХ ДВОРАНА: Борбе за титулу и опстанак!

Foto: Profimedia

KLADNO - JIHLAVA 1 (kvota 1,45)

Danas od 18 časova nas očekuje peti meč plej-aut serije u kojoj se sastaju pretposlednji tim iz prve lige i drugoplasirana ekipa iz druge češke hokejaške lige. Prvoligaš Kladno vodi u seriji sa 3:1 i pobedom na svom ledu će okončati ovu seriju i time zadržati prvoligaški status. Domaćin je kvalitetniji tim i u njihovu pobedu ne sumnjamo. 

TAPARA - TPS Turku 1 (kvota 2,15)

Treći meč finalne serije najjače lige Finske. Domaća Tapara koja je regularni deo sezone završila na prvom mestu trenutno vodi u seriji sa 2:0. Verujemo da će ekipa iz Tamperea maksimalno motivisano odigrati pred svojom publikom i probati da povede sa možda i nedostižnih 3:0. Ovo je okršaj u dve najtrofejnije ekipe u toj skandinavskoj zemlji. U ovom meču dajemo prednost domaćinu s obzirom da ove sezone u šest okršaja sa ekipom iz Turkua ima pet pobeda. Kvota je takođe jako privlačna

CIRIH - CUG  0-5 (kvota 1,6)

Možda i poslednji meč finalne serije švajcarskog šampionata u kome domaći Cirih vodi sa 3:0 u seriji. Gosti iz Cuga koji su regularni deo lige završili na prvom mestu su bez poraza preskočili četvrtfinale i polufinale plej-ofa da bi totalno zakazali u prethodna tri meča sa trećeplasiranom ekipom iz regularnog dela. Prednost dajemo domaćoj ekipi s obzirom da su silno motivisani da pehar podignu baš pred svojim navijačima. Kvota na pobedu domaćina je sjajna 2,3 ali s obzirom na kvalitet gostiju nismo se usudili da prognoziramo čistog keca. Za nešto hrabrije predlažemo kombinaciju sa golovima 1&0-5 koja donosi sjajnu kvotu od 3,9.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a oni bi mogli uskoro da se i dogode.

15. 04. 2024. u 16:46 >> 16:47

KAD AMERIKANCI ODLEPE ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

KAD AMERIKANCI "ODLEPE" ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

NIKOLA Jokić je već opčinio NBA ligu, čiji je bio dvostruki najbolji igrač, a potom i MVP finala, Bogdan Bogdanović hara tom ligom u aktuelnoj sezoni, ne mareći što često uopšte nije bio starter, ali američka košarkaška javnost već se sprema za novu srpsku senzaciju. Nikola Topić joj je ime i njemu su se ovih dana posvetila dva velika medija u Sjedinjenim Američkim Državama. Sa pravom.

15. 04. 2024. u 16:09

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere